自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

週日去了一個表演, 坐下見有一廿到尾穿短裙之女子, 拖住個八九歲男仔, 唔之係仔定兒甥之類在我前面坐下.

幾分鐘後, 那女子企起身顧住影相, 個男仔竟打橫訓落佢張椅, 伸頭去裝佢裙底. 我見到即刻大聲鬧:細路你做物野兩次. 個女子回頭來問做物事, 我就話個細路裝你裙底.

點知佢只係笑左一笑, 摸下個細路塊面, 一陣就拖住個男仔行左出去.

我都唔知係咪我憨居多事, 重比家人話我唔得咁. 唔通我真係恐龍?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

當個女人係個細路既阿媽啦下, 咁如果第時個細路裝第二個女人, 佢就大鑊~

侯爵府

八,九歲都吾細啦,做D咁嘅行為,無論係阿媽 定 阿姨都會叫佢吾可以咁做,如果吾同佢講,個細路以為無問題,走去裝第二個人 係咪要等人地同你教仔先安樂!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有冇人教過呢個細路咁做係唔得架?

個女人仲好似無所謂的態度...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

如果知2位當事人識的,我就吾會理.可能果女人覺得無所謂.

伯爵府

mouth:
原帖由 CALVEN 於 10-9-14 13:09 發表
如果知2位當事人識的,我就吾會理.可能果女人覺得無所謂.

大宅

多得哩d亞媽先會有d變態男、易服癖果d人囉~
有乜理由由得個小朋友裝自己都唔理先得架,仲要摸下佢塊面,洗唔洗讚佢做得岩添呀~

侯爵府

幾年後既變態風化案, 可能............

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

真係俾我無言

民房

唔係你既問題,
係個小朋友屋企人唔識教,
今日佢裝個佢識既女仔裙,
他日佢裝個唔識既裙..

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

試過响DD尼廁所, 有小朋友等媽咪時, 烏低裝入廁格

男爵府

有d咩父母就會有咩子女!

伯爵府

其實好睇佢係點, 如果係五六歲以下, 或者係裝下阿媽個格(因為距離遠D), 我都會比合理懷疑佢. 但係呢個細路過份到直頭塞個頭入裙底, 我好肯定佢額角甚至右眼已經係短裙正下方.

原帖由 小倩 於 10-9-14 18:31 發表
試過响DD尼廁所, 有小朋友等媽咪時, 烏低裝入廁格

首頁

尾頁

跳至