自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

用左Candy十幾年,部機好似神神地,有時唔知係邊度漏少少水....
想換部新既,有冇人用過以下既牌子好唔好用? 又洗衣乾衣機係咪真係無剩洗衣機0甘耐用?
金章
白朗
愛朗

唔該哂....
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

白朗 啦!!

PM 左給妳!!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

Yes Brandt / Thomson good ar

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我屋企都係用Brandt~

王國長老

王國長老

唔該哂0甘多位, 0甘洗衣乾衣機係咪真係無剩洗衣機0甘耐用?
您地用左幾多年呀???

原帖由 paklok 於 10-9-14 14:38 發表
我屋企都係用Brandt~

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

原帖由 cookie 於 10-9-14 14:56 發表
唔該哂0甘多位, 0甘洗衣乾衣機係咪真係無剩洗衣機0甘耐用?
您地用左幾多年呀???

唔好買用電的 "洗衣乾衣機係",之前結婚,大舅送左架"洗衣乾衣機係" 成七千幾,衹用過一次乾了一件底衫!!!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

我屋企2部 Thomson toploading 用左 17年仲用緊
1 Brandt new buy

其中一部有乾衣功能
0甘多年都用唔多過 10 次 ar
有太陽入屋+開窗
一般用 700 囀洗
潮濕時用 850+ 囀洗
大約 half or whole day 已乾 。

我覺得有 1000 囀速已夠
對衣物冇0甘傷

王國長老

王國長老

嘩,您咪有3部機??
您意思係夠1000轉就唔洗要乾衣功能?
原帖由 PoPo140610 於 10-9-14 15:22 發表
我屋企2部 Thomson toploading 用左 17年仲用緊
1 Brandt new buy

其中一部有乾衣功能
0甘多年都用唔多過 10 次 ar
有太陽入屋+開窗
一般用 700 囀洗
潮濕時用 850+ 囀洗
大約 half or whole day 已乾 ...

男爵府

3部放唔同屋企

我自己覺得件衫 fing 到 千轉
已有8~9 成乾 !!

你e+部Candy轉速如何 ??

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我用緊西門子1000轉洗衣連乾衣機,我基本上洗親3都會用乾衣功能

我覺得好方便喎
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

大宅

用過 愛朗 都幾好,幾耐用.

王國長老

王國長老

唔該哂您呀,我個部我都唔係好知幾多轉,不過都係時候換喇.1995年用到現在...
原帖由 PoPo140610 於 10-9-15 19:37 發表
3部放唔同屋企

我自己覺得件衫 fing 到 千轉
已有8~9 成乾 !!

你e+部Candy轉速如何 ??

子爵府

m m 今日壞咗

首頁

尾頁

跳至