自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

頭先我係輕鐵見到個阿婆好惡~~~個阿婆上唔到輕鐵跟住就搵把(姐)打輕鐵~~~mouth:

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

成日都有此類亞婆

子爵府

更有一個係左近

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

見過一個呀婆要穿過排隊上車人龍,直情用手去批個女人呀,仲要批完人黑口黑面好似人地唔咁,佢試下批我睇我唔鬧番佢轉頭呀,成日以為老就大晒,講句唔該人地實讓佢過格,洗乜郁手郁腳咁衰格!

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

周圍都唔小呢D人, 見怪不怪啦, 我見過有個亞婆一腳踢落GA巴士度TIM

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

依家D 中/老人好惡架, 頭先係搭地鐵, 我企係度跟住隔離有位坐的男人起身落車, 唔夠1秒有個亞姐撞開我, 搶住個位叫個男人埋黎位.

搶左位之余仲要逼住我企, 真係恐佈.

呢D 中/老人仲覺得我阻住佢坐添...

珊瑚宮

環保接龍勳章

d阿婆好鍾意批踭架....
我諗緊, 阿婆後生時會係點o既呢? 係咪就係聲大大同打橫行呢?

民房

仲有d鍾意拉車仔d阿婆,架車未停定佢已經拉住架車仔急急腳迫上車門,途中架車仔車過幾個人,如果d人"摺"佢地...仲會俾阿婆話佢阻住添呀...:;pppp: :;pppp:

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

好多阿毛都鍾意恃老賣老

子爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都成日見到呢D牙婆牙伯~~
佢地好鬼惡..><
好似明明關左門..都好似要開返比佢地上咁

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 小傻b 於 10-9-14 13:05 發表
頭先我係輕鐵見到個阿婆好惡~~~個阿婆上唔到輕鐵跟住就搵把(姐)打輕鐵~~~mouth:mouth:" />

我帶小朋友可以的話都儘量唔坐輕鐵...D人一到站...你未出佢地已經衝晒入黎...不知幾嚇人.....

侯爵府

我搭過一次, 真係好鬼恐怖, D 人癲架! :;pppp:
原帖由 iriskko 於 10-9-14 16:23 發表

我帶小朋友可以的話都儘量唔坐輕鐵...D人一到站...你未出佢地已經衝晒入黎...不知幾嚇人.....

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原帖由 iriskko 於 10-9-14 16:23 發表

都幾恐怖架~~~d人望住一見有位就雙眼發光咁~~~係咁衝~~~mouth:

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

日日都搭,睇慣晒~
D大陸呀嬸一上車就好似有金執咁,
沖住去,仲要一邊沖一邊講野先好笑...
搶唔到位果D就會企o你你隔離扮慘扮累,
博你讓個位比佢,真係令咩面好過~

首頁

尾頁

跳至