興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我呢家用梗HTC Desire, 想trade in iPhone 4, 請問邊間電訊公司或者電器行可以呢? 價錢?

男爵府

幫趁買機, 如你部舊機無壞的話, 通常間間都可以 trade 的, 但價就有分別, 你可以預先比較一吓先!

複式洋房

我部機冇壞, 不過覺得自己好似唔多識用htc desire, 想問下iphone 4係唔係要訂機? 你話間間可以trade....即係間間電訊公司&電器行都trade得?

男爵府

原帖由 karkarma 於 10-9-14 16:02 發表
我部機冇壞, 不過覺得自己好似唔多識用htc desire, 想問下iphone 4係唔係要訂機? 你話間間可以trade....即係間間電訊公司&電器行都trade得?

我每次換電話, 都是將個舊機 trade 掉的, 在邊間買就在邊間 trade. 你可以打電話去店舖, 問吓 iphone 4 有無貨, 順便問你自己個電話可以 trade 到幾多錢.

複式洋房

Thank you!
原帖由 marthana 於 10-9-14 16:35 發表
我每次換電話, 都是將個舊機 trade 掉的, 在邊間買就在邊間 trade. 你可以打電話去店舖, 問吓 iphone 4 有無貨, 順便問你自己個電話可以 trade 到幾多錢.

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

但用舊機trade iphone4喎
任何一間都得???

首頁

尾頁

跳至