自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

睇完電視, 我想搵呢個學校既email address, 但搵唔到. 因為我想捐d 物品比呢個學校...

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

唔知幼稚園概覽有冇 ???

水晶宮

睇過, 但無email address.....我睇電視見到佢地有website, 但搵唔到...

原帖由 洛婷 於 10-9-14 20:00 發表
唔知幼稚園概覽有冇 ???

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原帖由 Kittymummy 於 10-9-14 19:51 發表
睇完電視, 我想搵呢個學校既email address, 但搵唔到. 因為我想捐d 物品比呢個學校...

可以打電話或傳真聯絡:

元岡幼稚園

地址
: 新界元朗八鄉錦上路

電話/Tel. :
63595517 / 34831350

傳真/Fax. : 24833757

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 wong2323 於 10-9-14 20:14 發表

可以打電話或傳真聯絡:
元岡幼稚園
地址
: 新界元朗八鄉錦上路
電話/Tel. :
63595517 / 34831350
傳真/Fax. : 24833757

男爵府

搵到學校既網址,有e-mail及介紹學校,你入去睇啦

http://www.yuenkong-n-you.com/index.php

水晶宮

Thank you 晒. 已經send 左email 比學校lu. 希望幫到佢地la :)

原帖由 Winky889 於 10-9-14 20:47 發表
搵到學校既網址,有e-mail及介紹學校,你入去睇啦

http://www.yuenkong-n-you.com/index.php

首頁

尾頁

跳至