想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

今日day 29 (dodo 後12日), 30-31days cycle, 試左一年都唔得, 呢兩三個月都無乜理, 連體溫紅d都唔係點測, 今個cycle 仲要c6 甲型流感, 成個cycle dodo 得一次, 又無戒口....
突然今日心血來潮check 紅d, 點知有 40-50%!! 夜晚再check, 紅d 差不多, check 埋綠d, 居然有明顯線﹗﹗以前m 前check 綠d 係睇到眼火爆都係白雪雪﹗

係咪, 即係得左?﹗

今日下午2點驗紅d

今晚10:00 的綠d 結果, 明顯見到有線

會唔會食咋糊架?mouth:mouth:" /> 可以去睇醫生未呢?

希望明天再深啲~~~

男爵府

弓起哂......

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 daisylhn 於 10-9-14 23:04 發表
今日day 29 (dodo 後12日), 30-31days cycle, 試左一年都唔得, 呢兩三個月都無乜理, 連體溫紅d都唔係點測, 今個cycle 仲要c6 甲型流感, 成個cycle dodo 得一次, 又無戒口....
突然今日心血來潮check 紅d, 點知有 40- ...

綠d 隱約有線, 最好測多2-3日再作準.

祝bingo

大宅

好媽媽勳章

原帖由 daisylhn 於 10-9-14 23:04 發表

好野WOR! CONGRATZ!

5W2D:0.7cm胎囊 7W1D: 有閃閃啦!
11W2D: 4.5CM豆豆, 舉起晒手手腳腳!
13W2D: OSCAR PASS! 16W 仔仔wor!

男爵府

好媽媽勳章

綠d真係唔易詐糊架, 有線都好肯定下架喇, 恭喜你呀 !!

你睇多2日紅d吖, 會一日深過一日, 好明顯架, d31/d32可以去e生度confirm架喇 ~

男爵府

回覆 1# daisylhn 的文章

恭喜~~恭喜~~

男爵府

好媽媽勳章

多謝你哋呀﹗

昨晚開心得滯, 瞓得唔係咁好, 今朝晨尿再check, clearblue 已經有好明顯的十字,同埋成晚都胃痛

等我 左之後再同你哋share 啦...

複式洋房

一早上黎睇到好消息,好開心凳你高興,總之一切小心保重呀

恭喜、恭喜

複式洋房

恭喜 恭喜

複式洋房

恭喜你呀

大宅

恭喜你....

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

恭喜晒~

複式洋房

恭喜你....

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

恭喜哂 daisylhh , 妳可以呢兩三日再check ,會越黎越深架, load 咗版好先 load 到入黎, 一入黎就見到妳呢個好消息真係好戥妳高興呀, 小心身體呀

首頁

尾頁

跳至