自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唉! 心淡 。不開心一直都好尊敬他覺得他是好好的,今日好失望傷心。算吧!非常失望。
我不知是否他一人的意思可能是其他人的意思。

水晶宮

少奶奶的身份,丫頭的命...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 amythepooh 於 10-9-14 23:26 發表
唉! 心淡 。不開心一直都好尊敬他覺得他是好好的,今日好失望傷心。算吧!非常失望。
我不知是否他一人的意思可能是其他人的意思。 ...
我唔相信係佢一個人意思。

上黎bk 吹下水 , 開心d啦 !

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

多謝牛牛你的安慰 ,上黎都是想吹下水大家開心些。
原帖由 牛精仔 於 14/9/2010 23:30 發表
我唔相信係佢一個人意思。

上黎bk 吹下水 , 開心d啦 !

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我睇你D 文章都好開心架

伯爵府

樓主,邊個版主“郁”你D文呀?

男爵府

乜咁多違規既

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

雖然我唔知你講緊D咩,不過希望你唔好咁唔開心喇,笑番下喇!

王國長老

王國長老

Amy,令妳唔開心唔好意思,在版主管理角度睇有時會同會員有出入;在好文分享成立限制文章發表數目係因為有人以洗版形式去谷發表數,如果我容許妳在好文及自由講場兩邊都貼文,就等於破壞了好文分享版規的意義。

至於妳轉貼的youtube link,我移走是因為妳轉貼的實在很多,有灌水之嫌,很少有會員會不停轉貼文章,報章及視像上來,分享的都是兩篇起三篇止...

由於我巳關電腦, 明日會酌情放回youtube帖,希望妳明白,並非故意留難妳,抱歉!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 amythepooh 於 10-9-14 23:35 發表
多謝牛牛你的安慰上黎都是想吹下水大家開心些。

agree ,
版主都有佢既難處 , 你大人有大諒

首頁

尾頁

跳至