自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

係咪叫你驗身就基本上已聘用你?
人工同福利好嗎?
人事複雜嗎?

麻煩報吓料
[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

大宅

醒目開學勳章

Nuance Watson賣咩先?
佢地有化妝品/電器/食物/袋
數就度度都爭
同埋呢期佢地都炒左好多人

子爵府

下/.....................我都未知咩部門 ,剛剛見完!點解炒人架?1
原帖由 ~*candy*~ 於 10-9-14 23:44 發表
Nuance Watson賣咩先?
佢地有化妝品/電器/食物/袋
數就度度都爭
同埋呢期佢地都炒左好多人
[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我家姐以前係入面做行政部, 舊年冇做因為多野做到頂唔住...晚晚十一點幾先走個種, 不過人工好似幾高

子爵府

我公司有幫佢地做衫架~~
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

回覆 4# ~*candy*~ 的文章

聽講佢地換左新老板。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

多假囉,好似都搵到錢既
不過個roster好似set死左,無得變

子爵府

唔該哂各位,咁我會俾心機做!
原帖由 sasa0208 於 10-9-15 14:46 發表
多假囉,好似都搵到錢既
不過個roster好似set死左,無得變

首頁

尾頁

跳至