自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

傳統月餅邊個牌子好d呀???

上幾年都自己整月餅,今年懶左,唔想整.

除美x外. 仲有邊個牌子既傳統月餅會好味??

珊瑚宮

BK Milk勳章

奇華雙黃黃蓮蓉月餅

我都想自己整奶黃月餅, 不過真係懶左, 返工又超攰, 想整都唔得

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 jessica0768 於 10-9-14 23:36 發表
奇華雙黃黃蓮蓉月餅

我都想自己整奶黃月餅, 不過真係懶左, 返工又超攰, 想整都唔得

thx! ^^

我試食過恆香.....唔係太好味啊. 但又無諗過奇華..

我今年都想整奶黃月餅架...但有材料都仲係懶開工.....

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 大少拉 於 10-9-14 23:32 發表
傳統月餅邊個牌子好d呀???

上幾年都自己整月餅,今年懶左,唔想整.

除美x外. 仲有邊個牌子既傳統月餅會好味??
試左好多隻, 都係覺得美心好d, 一係榮華。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

男爵府

我都想講美心

翡翠宮

原帖由 牛精仔 於 10-9-14 23:45 發表
試左好多隻, 都係覺得美心好d, 一係榮華。

thx~ ^^

我未自己整月餅前.都係買美心架. ^^ 不過想試試有無其他會好過佢~

翡翠宮

原帖由 21g 於 10-9-14 23:47 發表
我都想講美心

thx~ ^^

你都係選擇美心~? 我係咪應該都買返美心會好d~?

首頁

尾頁

跳至