論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

Is it a usual practice? If no, do you think it's important?

大宅

我覺得重要呀, 當然係唔食煙好啦.

如果食煙既, 唔多唔小都要成日偷d時間食煙, 點得呀! 就算話on duty 唔準食, 但係咪真係可以呢?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 bbysh 於 10-9-14 23:52 發表
Is it a usual practice? If no, do you think it's important?

Of course cannot smoke. Even out of the house.

珍珠宮

BK Milk勳章

我成日係街都見到d印印食煙... 我都好驚我黎緊新o個個會食or les..

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一定唔會比工人食...
除非我唔知...

男爵府

畀面勳章

y, important!
So when I employ my current maid, I appreciate her much on her clean & white teeth ~hehe~

複式洋房

早兩個week我都係條街見到個印係街到食煙喎.....仲要帶住個小朋友喎..........如果果個係我小朋友我一定出聲話佢架..........點可以比小朋友吸二手煙呢....

首頁

尾頁

跳至