網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

仲有幾樣嘢想訂,但就HOLD住咗D貨喺鐘生嗰邊.定係訂埋一次過送?

同埋我又想問吓~訂咗個賣家嘅貨,如果諗住都係用集運RUN落嚟HK.咁有冇人試過個過程OVER咗10日.咁未會自動付款比個賣家咯?大家會點做,定係真係控制住,每次個過程一定少過10日?

爆愛車縫作

公爵府

畀面勳章

控制住,遠既先訂,盡量2,3日之內訂哂!同埋HOLD太多野自己都唔放心LA!另外,間集運如果新用,集幾間SHOP試下先LA!

侯爵府

如果差不多夠期你又未收晒貨發香港, 可以叫賣家延長交易時間.你買野果陣應該有同佢講係會轉落香港, 一般佢地會肯嘅.

原帖由 蜜棗 於 10-9-15 00:13 發表
仲有幾樣嘢想訂,但就HOLD住咗D貨喺鐘生嗰邊.定係訂埋一次過送?

同埋我又想問吓~訂咗個賣家嘅貨,如果諗住都係用集運RUN落嚟HK.咁有冇人試過個過程OVER咗10日.咁未會自動付款比個賣家咯?大家會點做,定係真係控制住,每 ...

子爵府

回覆 1# Obe2009 的文章

TKS.OBE2009
我同個賣家講吓先.

爆愛車縫作

子爵府

又想問,我買吓買吓買咗過千蚊嘢,好唔好分開兩次集運,其實我係怕過海關會有問題.
爆愛車縫作

大宅

原帖由 蜜棗 於 10-9-15 23:29 發表
又想問,我買吓買吓買咗過千蚊嘢,好唔好分開兩次集運,其實我係怕過海關會有問題.

我分開左運,
怕海關扣.

子爵府

回覆 1# lan01 的文章

我問過鐘生.佢就話如果你有敏感貨就驚扣關.而我就係驚件貨太大件.引人懷疑扣關
爆愛車縫作

首頁

尾頁

跳至