自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

剛回到公司, 見報紙有寫, 我今次不會訂, 因上次已order, 上次買唔到嘅mami 粉c, 今日努力呀 !

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我訂到1/1 $480,好開心~~~~

公爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章

原帖由 牛精仔 於 10-9-15 09:15 發表
剛回到公司, 見報紙有寫, 我今次不會訂, 因上次已order, 上次買唔到嘅mami 粉c, 今日努力呀 !

今朝我睇MTR報紙都無廣告ga...

番到公司聽到同事講, 咪上網睇睇...

試吓訂$480, 不過滿晒lu...

我之前買咗$280, 如果今次無$480, 唔再買lu...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 myww 於 10-9-15 09:26 發表

今朝我睇MTR報紙都無廣告ga...

番到公司聽到同事講, 咪上網睇睇...

試吓訂$480, 不過滿晒lu...

我之前買咗$280, 如果今次無$480, 唔再買lu...
MTR報紙內頁有廣告呀

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

公爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章

原帖由 牛精仔 於 10-9-15 12:04 發表
MTR報紙內頁有廣告呀

係咩!!!
再睇吓先.... 係woo....又眼大睇過龍tim....

上次又睇唔清楚以為賣晒飛... 今次又....

真係有金都唔識執!!

首頁

尾頁

跳至