少年成長

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

有冇人嘅仔/女淨係鍾意跟爸爸,唔鍾意跟媽咪?
我已經成日同佢玩,去街,比佢食糖/朱古力,幫佢沖涼,買玩具比佢!但係佢都係唔鍾意媽咪!

男爵府

My daughter is opposite. She likes me much more. :) However, when we are outside, she might want to be with my hubby more because he is strong enough to carry her once in a while.

複式洋房

因為爸爸係女兒戀情人。
原帖由 ejb-2007 於 10-9-15 10:12 發表
我已經成日同佢玩,去街,比佢食糖/朱古力,幫佢沖涼,買玩具比佢!但係佢都係唔鍾意媽咪!

男爵府

醒目開學勳章

可能因為次次我做衰人,老豆做哂好人!
尋晚就因為li樣野令到自己好唔開心tim! 好似阿女有老豆錫得架啦,以後唔洗阿媽錫!

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

我個女都係咁.....我問佢你鐘唔鐘意MAMA..佢話鐘意...但次次出親街佢都係CHE DADDY....我想原因係DADDY少見D...同埋小朋友FEEL到MAMA係好鐘意佢....所以佢會奉子有MAMA(惕)....

禁止訪問

醒目開學勳章

複式洋房

曾經有人話, 今世生囡, 阿囡是daddy 前世的情人. 所以我老公好鍚阿囡.

侯爵府

我唸係相對嘅, 爸爸夠係錫女多一D啦. 我老公錫女多個阿仔D, 起碼唔捨得打女女.

伯爵府

我仔都好黐daddy,佢9歲la!
前幾日我叫佢去關門先瞓,佢10萬唔願,臨落bed 佢叫我唔可以霸咗佢 daddy.又有一次 daddy 同同事食飯11點都未番,佢 俾 daddy,之後係到 .

原帖由 ejb-2007 於 10-9-15 10:12 發表

首頁

尾頁

跳至