想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

見好多人去仁安做,我亦見了仁安董医生,佢建議我做ivf,不知如去偉澤做收費會否便宜d?如有經驗做在此兩間做過ivf的朋友可否告知一次ivf療程大约用左幾$???many thx !!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

Push
I also want to know..

禁止訪問

禁止訪問

大宅

蓳醫生 d comment 一向唔差,點解佢依加變成咁?! 係咪太大病人 handle 唔切呀??

大宅

順便一問,有冇人睇過仁安龍醫生,佢okay嗎????

禁止訪問

大宅

原帖由 我想生三個 於 10-9-15 11:39 發表

佢個人係好好態度好有耐性,不過就真係無料到,handle唔到比較複雜既case,同經驗好有關係。我地買既唔係服務,係高成功率

你又真係講得好啱, 成功嘅.....話知個醫生日日黑口爛面, 都只係忍佢一個cycle; 唔成功嘅.....個醫生日日烚熟狗頭咁對住你, 你都唔會笑得出......

大宅

原帖由 我想生三個 於 10-9-15 11:39 發表

佢個人係好好態度好有耐性,不過就真係無料到,handle唔到比較複雜既case,同經驗好有關係。我地買既唔係服務,係高成功率!

機會率真係好重要!!!! 好辛苦才等到 M 到的我,一定希望可以快 d 照、 快d 做療程,但d 醫生就好似你急佢唔急,真係唔知點做好?! 咁你 e+ 揾邊個做 IVF ?!

禁止訪問

大宅

原帖由 我想生三個 於 10-9-15 11:56 發表

我黎緊呢個cycle會去偉澤搵蘇偉基做!

你就好啦!!! 預祝成功呀!!! :loveliness:

我book咗 Dr. So,但要排到12月,真係有排等!!!

大宅

點解你要等禁內家?我今個月見胚胎醫生,佢話下個月day 1就可以做ivf,如無意外dr.so做

原帖由 wendyll 於 10-9-15 12:02 發表

你就好啦!!! 預祝成功呀!!! :loveliness:

我book咗 Dr. So,但要排到12月,真係有排等!!!

禁止訪問

大宅

我book咗兩邊,DR So 要12月才有得看,又book咗偉澤,但見胚胎醫生都要排到 10月廾幾號,點算??? :-(

大宅

你之前做過iui or ivf未先?可能你無做過又無見過醫生,真係要check好多野。
但我之前係另一間做過iui一次,現想直接做ivf,可能禁樣就快好多
你直接去偉澤做la,早兩個月喎,早兩個月有BB,用錢都買五到la!!其實偉澤做同dr.so診所有咩分別,ivf平幾多呢?如果平$3000-$4000我就會去偉澤做,快D,五洗等多兩個月,大數都洗左,衣D小數五好計呀!
佢重話iui or ivf每做完一次要隔一個月先可做,又要等呀

原帖由 wendyll 於 10-9-15 12:15 發表
我book咗兩邊,DR So 要12月才有得看,又book咗偉澤,但見胚胎醫生都要排到 10月廾幾號,點算??? :-(

禁止訪問

大宅

我好多檢查都做過,做咗一次 IUI failed,我打去 DR SO度同姑娘講咗我會做IVF的,但都要等到12月。
唔係價錢問題,我想快 d 做,奶奶成日問我做成點?! 點解 d DR 唔同你著急?!
我都想快呀!!! 鬼叫我d M 唔準咩...... 有時成3個月先來。
我可以点做????

大宅

我剛打去偉澤問ivf package$68000,但問了仁安要80000-100000(仁安係重未計ivf d針藥,每次見董医生费用$750),相比之下,我约了見偉澤既医生再聽佢既意見
之前我去了仁安見董医生(預约了半年才見到),但比我感覺越來越吾好,可能佢真係好多病人要應付所以比我感覺好趕,而且我兩公婆已抽了三次血驗用了差不多八千蚊,見医生費另計,上次去聽驗血報告又收$750 医生費,佢話我红血球好低又叫我再抽血再驗...!!!!!!好似好無底深譚甘停不停.....,所以今日決走打去约見偉澤胚胎專家,因是免費諮詢,要下月才有位見

大宅

之前我都係響呢度search 好多人話董医生好,所以就揾佢睇不育問題,等了半年抱好大希望睇佢,但點知比我感覺吾太舒服,可能人夾人啦,
我問過偉澤抽血兩公婆驗收$1700,但仁安我第一次2公婆耍成四千幾,原來我蠢左吾識先比較下先.....

首頁

尾頁

跳至