跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 睛靈勳章

琴日終於收到 Huggies 既迎新禮物, 有:
- 2pcs NB
- 1pc 換片墊 &
- 幾張 coupon

好開心~~~ 而家儲儲埋埋都有幾個牌子既 NB diapers, 可以比阿囡試下邊隻唔敏感, 又唔會漏~

大宅

原帖由 zoeyin 於 10-9-15 11:08 發表
- 2pcs NB
- 1pc 換片墊 &
- 幾張 coupon

好開心~~~ 而家儲儲埋埋都有幾個牌子既 NB diapers, 可以比阿囡試下邊隻唔敏感, 又唔會漏~ ...

請問你幾時申請架?
我係bb 展時 申請到依家都未收到呀...好想要佢張換片墊~

公爵府

係呀..我其他會都係bb展申請...
但依家一樣都冇~
只係雪印寄過會員卡就咩都冇

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

別墅

我都係剛剛收到啦... 或者大家會陸續收到啦..

btw, NB片要預幾多先夠呢.. 之前用左PAMPERS COUPON 買左兩包,另外又陸續收到D COUPON, 朋友又話第時生左好多人會買尿片上嚟探你... 唔駛買咁多NB片... 究竟NB片通常會著到幾多個月?

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

子爵府

畀面勳章 睛靈勳章

我都唔記得我係幾時申請 lu, 大約係 7/8月掛? 不過我唔係喺 BB 展時申請嫁, 我全部都係 online apply 既

原帖由 ching_b 於 10-9-15 11:18 發表

請問你幾時申請架?
我係bb 展時 申請到依家都未收到呀...好想要佢張換片墊~

子爵府

畀面勳章 睛靈勳章

會員咭我都有一攞咁多, 之前仲收到 Pampers 同噓噓樂既 sample & coupon, 我覺得尿片既 sample & coupon 最實用~~

原帖由 米腸 於 10-9-15 12:56 發表
係呀..我其他會都係bb展申請...
但依家一樣都冇~
只係雪印寄過會員卡就咩都冇

子爵府

畀面勳章 睛靈勳章

BB 而家 32wk 仲係細碼 B, 所以唸住用 Huggies 張買一送一 coupon 買住兩包, 一包 for 入院用先, 之後睇下 BB 既生長速度啦, 如果大得快就會轉 Pampers (人地話 Huggies 既 NB 係細過 Pampers, 所以如果 bb 係細粒既話, 用 Pampers 會漏)

同埋唸住比 bb 試下唔同牌子既 diaper, 睇下邊隻唔敏感, 我有朋友個 BB 敏感到個 pat pat 紅晒呀~

定左邊隻牌子先再買多幾包囉~ 不過個個都話 BB 大得快, NB 唔駛買咁多包, 又據聞通常一個月左右已經要轉 S 碼喇~

原帖由 yvophp 於 10-9-15 14:35 發表
我都係剛剛收到啦... 或者大家會陸續收到啦..

btw, NB片要預幾多先夠呢.. 之前用左PAMPERS COUPON 買左兩包,另外又陸續收到D COUPON, 朋友又話第時生左好多人會買尿片上嚟探你... 唔駛買咁多NB片... 究竟NB片通常會 ...

大宅

我前日都收到HUGGIES既禮物喇~

子爵府

醒目開學勳章

我早幾日都收到啦

大宅

畀面勳章 陪月勳章

我昨天都收到HUGGIES既禮物喇~

禁止訪問

別墅

我都收到呀...

原帖由 zoeyin 於 10-9-15 11:08 發表
- 2pcs NB
- 1pc 換片墊 &
- 幾張 coupon

好開心~~~ 而家儲儲埋埋都有幾個牌子既 NB diapers, 可以比阿囡試下邊隻唔敏感, 又唔會漏~ ...

子爵府

畀面勳章 睛靈勳章

我之前就係擔心 bb size 問題, 所以去 BB 展時都冇買 diaper 呀, 但而家成 32wk, 阿 b 都仲係細碼, 用 huggies 應該都啱嫁喇~ 所以我唸住用張 coupon 買左兩包返黎先~

遲 d 阿 b 出左世, 大粒 d 先再用 pampers 張 coupon, 反正 pampers 張 coupon 到年底先 dead~

原帖由 tsui88 於 10-9-17 10:47 發表
我昨天都收到la,包括有NB試用裝2片+換片墊+優惠卷;

換片墊好Q;
優惠卷NB買一送一(藥房售$40元/包,等於$20/包,覺得超抵)我仍考慮要不要買好,因爲之前已經買了6包備用,再買就8包了(擔心BB碼數問題)

張卷有效至9月30 ...

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

點解我咩都收唔到GE?
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

大宅

你地幾時申請架? 點解我仲未收到既....

別墅

我入會呀..點入會架...係邊做會員??

禁止訪問

子爵府

畀面勳章 睛靈勳章

我琴晚都去藥房買左兩pack, $38/pack, 超抵~~

原帖由 tsui88 於 10-9-18 12:00 發表
Huggies 送的優惠卷NB買一送一,今日還是買了,藥房售$40元/包,等於$20/包,覺得抵...

首頁

尾頁

跳至