自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題, 謝

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

我自己2年前就買左Sanyo HEC-DR7700 (千色店promote price @ ~$30000); 當時都有試過 OSIM o既款, 就覺得Sanyo舒服好多所以買了. 參考: http://www.sanyohk.com/main/prod ... bcategory_code=ICBW

但都已經2年啦, Sanyo都有新款出左; OSIM 亦有數個新款出左, 你梗係要親身去試清楚再決定啦~~

男爵府

首選,日本仔,樂聲

(需然發生左釣魚台事)

男爵府

試過咁多張,最正都係panasonic,所以我都買左

別墅

Sanyo 好少見有, 千色搵過, 都唔見, 仲會有邊度有呢?

原帖由 sl222 於 2010/9/15 15:31 發表
我自己2年前就買左Sanyo HEC-DR7700 (千色店promote price @ ~$30000); 當時都有試過 OSIM o既款, 就覺得Sanyo舒服好多所以買了. 參考: http://www.sanyohk.com/main/product.php?category_code=2RZY&subcategory_c ...

別墅

panasonic is the best

大宅

原帖由 purin1206 於 10-9-15 15:18 發表
如題, 謝

聽說..唔過三萬既板本,不如去比人按好過..

大宅

我用緊 panasonic, 1年前買 $28000左右. 都試過幾個牌子先至買, 錬埋支腳, 好正, 無買錯.

不過, 上年買咗幾個月之後, 吉之島新年嗰d $18888 套餐就有我嗰部按摩椅, 仲送電器 (唔記得乜電器).

如果唔係好急, 等吓可能買到好嘢.

珍珠宮

好媽媽勳章

我都係不同朋友既屋企試唔同款, 最正真係panasonic~

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

原帖由 purin1206 於 10-9-15 21:51 發表
Sanyo 好少見有, 千色搵過, 都唔見, 仲會有邊度有呢?
三洋在HK應該冇門市, 佢地係透過local代理公司去sell/promote D產品...會不定時四圍擺下檔比人試既...或姐唔太急既等下黎緊工展會? 應該咩牌子都有得試下卦! 另外, 我都見過佢地在TKO新都城2期plaza promote過. 我都非常同意特別平既model係冇料到只會哂位; focus on 日本牌子; 試時focus on肩頸/背/腳; 如果有家人特別高/矮就要一齊去試啦~

別墅

mega box 見到 panasonic 有部 $26,000 試過真係唔錯, 考慮中, 唔知遲D會唔會再便D呢

洋房

我係商場親身試過panasonic 同埋osim, 覺得panasonic 個張聲稱話拎設計獎個張個背脊設計得太彎, 好似寒背咁, 成個人會向前瀉落去, 再用佢按摩椅道力頂番你成個人上去, 背脊無得較高低, 頭又無得"long", 手把位太幼,整體唔係太舒服! 反而osim 可以換顏色套個張初初覺得外型無咩特別, 但係功能上我覺得好過panasonic個張, 起碼唔會擔心會係張按摩椅上面"扇" 走左, 背脊比較直, 相信對脊骨會健康D, 按按下仲有想訓既感覺, 價錢仲要平D!

水晶宮

osim

民房

知唔知呢兩個牌子,依家有冇做緊咩優惠呀?

男爵府

Sanyo新 o個張真係超舒服呀! 今年年頭我向工展會試過,我同我老公都唔捨得起身呀,好後悔當時無買,後來都唔知邊度先有得賣,最後我地買左張Panasonic,但係同Sanyo比,都係差d....

民房

回覆 15# jenjenair 的文章

咁Sanyo 果張有冇網頁介紹?

洋房

Osim 的優惠

原帖由 maglam0917 於 10-10-3 14:20 發表
知唔知呢兩個牌子,依家有冇做緊咩優惠呀?

Osim 最新個張usoffa 搞左個online game, 有$100 coupon 送! 聽講仲有抽獎可以免費拎張usoffa 走! 你可以去呢條link 睇下

http://www.dhostapp.com/osim/

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

我想 轉張 upgrade D 的椅, 如有興趣, 請 email 給我....

原帖由 purin1206 於 10-9-15 15:18 發表
如題, 謝

首頁

尾頁

跳至