跳至

首頁

尾頁

大宅

亞仔4歲半想比佢學跆拳道.
請問邊到有得學呢

洋房

回覆 1# johnny_falcon 的文章

仁愛堂

大宅

我係佢地個 websites 睇唔到有嘅.
可否比d詳細資料我, 唔該哂.

原帖由 ISSAC@YEE 於 10-9-14 13:55 發表
仁愛堂

別墅

柏丽廣塲 22/F

大宅

原帖由 仔媽 於 10-9-15 11:30 發表
柏丽廣塲 22/F

請問有冇電話可以問吓?

別墅

Tel : 24563100

原帖由 KoB媽 於 10-9-15 18:53 發表

請問有冇電話可以問吓?

禁止發言

大宅

請問學費貴嗎? 老師教得如何 ?
有冇電話 number. 唔該.

原帖由 HappyHelena 於 10-9-16 10:39 發表
我仔之前係學校學既, 而家上左小學, 就繼續係友愛安定社區中心學, 果間叫香港青年跆拳道協會

大宅

Helena,

原來你囝囝都玩過跆拳道, 佢覺得好玩嗎? 我都想比 KoB 玩吓, 唔知友愛要幾多歲先join 得?

咁你囝囝依家仲有冇玩...

原帖由 HappyHelena 於 10-9-16 10:39 發表
我仔之前係學校學既, 而家上左小學, 就繼續係友愛安定社區中心學, 果間叫香港青年跆拳道協會

禁止發言

別墅

Tuen Mun Town Hall(Sun)1030hrs , many students training.You can try a lessson in free.My children K3 learn this until now, about 9 years.

原帖由 johnny_falcon 於 10-9-14 13:50 發表
亞仔4歲半想比佢學跆拳道.
請問邊到有得學呢

大宅

想比 KoB 玩吓, 不過就唔知屯門邊有到有centre, 其實我都係跆拳道黑帶教練, 因為我知道有好多館都係搵錢....唔同我地以前~~

原帖由 HappyHelena 於 10-9-17 15:02 發表

佢K3我至比佢係學校JOIN, 佢就真係好鐘意, 學左一年升左帶仲開心, 所以我至比佢繼續學, 我見友愛果道好似4歲已經可以, 不過你可以去問下, WEBSITE :

http://www.hkyouthtkd.org/ ...

大宅

請問可以在那裡拿詳情.

原帖由 joe612 於 10-9-18 00:31 發表
Tuen Mun Town Hall(Sun)1030hrs , many students training.You can try a lessson in free.My children K3 learn this until now, about 9 years.

禁止發言

禁止訪問

大宅

畀面勳章

國際跆拳道會...星期日屯門大會堂10:00-11:30am...$280/4lesson, 好多3-4薉小朋友!!

洋房

YMCA有得學

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

聖公會都有, 返 sunday 架 ....

maytsem  請問有無電話可查詢  發表於 11-6-3 10:50

複式洋房

I just apply Butterfuly YWCA Sat 1430-1545 $140/ 4 class. for my girl 5.5 years old. Since you're expert you can go and see it's okey or not and give us some opinion. Coz' i know nothing about it. Coming Sat June 4 is her first class.

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

屯門聖公會綜合服務中心 24512345

首頁

尾頁

跳至