自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你地仲係度ma,成績如何呀~~

子爵府

"麥皮黨員" 我笑左.

原帖由 yanyan-mummy 於 10-9-15 12:30 發表
你地仲係度ma,成績如何呀~~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好多都退黨

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

Keep得住 96-98lbs
星期一至五 早餐食!

大宅

間中join下退下算唔算係黨員呀?
呢排都好勤力架我~
近呢3個星期早餐都係vono包包湯+2湯匙麥皮, 正常午餐, 晚餐就食粟米/蕃薯或者代餐, 3個星期減左9磅呀, 可想而知我之前完全唔控制食量係食得幾勁啦~

男爵府

好媽媽勳章

早排食下, 停下成幾個月 !! 結果又回番2-3磅, 今個星期好乖食咗3日(lunch)麥皮喇, 好想減到回番嗰 d 磅數 !!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都食下吾食下,e家肥好多

子爵府

我也是時食時唔食,當初2星期減到7至8磅,有做運動,便停了,最近又食返麥皮做早餐,原片麥皮加蕃薯,午餐吃少些,晚餐糙米飯,半碗飯,(以前是一碗再多些),現減了差不多20磅,145----125/126希望繼續堅持下去.各位請加油

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都好耐冇食

伯爵府

大廚勳章 醒目開學勳章

越食越肥??Why??原本95磅,依家103磅...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 洛婷 於 15/9/2010 23:07 發表
我都好耐冇食

x 2
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆 11# jo2901chan 的文章

X 3

水晶宮

環保接龍勳章

禾陪你.
原帖由 洛婷 於 10-9-15 23:07 發表
我都好耐冇食

水晶宮

原帖由 aemc 於 10-9-15 23:45 發表
禾陪你.

我果排真係好鬼神心架

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

停左好耐.遲下先食番.食埋d奶黃月餅先.

水晶宮

環保接龍勳章

me too...

係咪關冇交會費事呢? 所以冇哂神心.
原帖由 洛婷 於 10-9-16 00:12 發表

我果排真係好鬼神心架

水晶宮

原帖由 aemc 於 10-9-16 00:23 發表
me too...

係咪關冇交會費事呢? 所以冇哂神心.

可能係

男爵府

我食左個幾月麥皮當早餐, 仲係用水開. 但一d效果都無既? 而且大便少左添呀....點解既?

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 洛婷 於 10-9-15 23:07 發表
我都好耐冇食

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

雲母殿

原帖由 smile888 於 10-9-16 09:48 發表
我食左個幾月麥皮當早餐, 仲係用水開. 但一d效果都無既? 而且大便少左添呀....點解既?

我會加D豬肉同番茄入去做早餐,
食完10分鈡吾夠即有大便,好暢通

首頁

尾頁

跳至