網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

http://item.taobao.com/item.htm?id=6056804407

韓國EMS直送 RAYCOP/韓國AP-200 紫外線殺菌真空吸塵器(4色)

店主話包埋韓國ems直送香港,折返hk 1500左右

不過冇保養, 我知佢有個舊d既model香港百x匯賣緊$3000

侯爵府

好媽媽勳章

成千銀真係唔敢博!
原帖由 kirstyau 於 10-9-14 12:04 發表
http://item.taobao.com/item.htm?id=6056804407

韓國EMS直送 RAYCOP/韓國AP-200 紫外線殺菌真空吸塵器(4色)

店主話包埋韓國ems直送香港,折返hk 1500左右

不過冇保養, 我知佢有個舊d既model香港百x匯賣緊$3000 ...
湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

公爵府

畀面勳章

我最終係度買左喇,希望平平安安冇事LA,因為我D鼻敏感好勁,2個囡氣管又差,真係想買好耐!

不過3千幾蚊(我估,因為CHEAP 個款香港都要3千)好貴,
我SEARCH左D資料部機應該幾好,之前係BB會展有部韓國出唔知係咪就係LI個牌子呢?

原帖由 venus228 於 10-9-14 12:47 發表
成千銀真係唔敢博!

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

你真係勇,我幾百蚊都要唸好耐.
希望你收到件好野啦!

侯爵府

好媽媽勳章

如果係正品當然好,最怕係反版。希望是真貨!收到報料喎!
湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

公爵府

畀面勳章

我都諗左幾日LA,都掙扎左好耐,自己鼻敏感日日食成藥都唔係辦法,C6叫我買冬虫草丸,成2,3百蚊盒,又要KEEP住食先有效,咪仲貴,咁我咪博下LOR!好緊張R

原帖由 nono76 於 10-9-14 17:27 發表
你真係勇,我幾百蚊都要唸好耐.
希望你收到件好野啦!

公爵府

畀面勳章

一定
原帖由 venus228 於 10-9-14 18:49 發表
如果係正品當然好,最怕係反版。希望是真貨!收到報料喎!

伯爵府

我在淘寶買過最貴的一件貨是2千蚊, 在台灣代購, 沒有問題.

公爵府

畀面勳章

你好勇R,我係驚有問題唔知點退,之前最貴都買過8百幾9百一件野!

原帖由 hui_bb 於 10-9-14 19:58 發表
我在淘寶買過最貴的一件貨是2千蚊, 在台灣代購, 沒有問題.

男爵府

樓主,好勇,佩服,我最貴買過對波鞋,$320

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

樓主,甘你收貨未?
其實我10年前都有好嚴重鼻敏感同哮喘.
不過果時有個好好既中醫醫好左我(其實要介口介得好勁先得.都醫生成年)
不過而家我個仔都有,但唔太嚴重,我都試下比佢食下d 蜂蜜10+..希望佢有好轉..

所以想睇下你果架野係唔係好好,係既,我都想研究下買唔買.

公爵府

畀面勳章

未R,應該今日先係韓國EMS出,店主話佢都係係專門店入貨,我CHECK過韓國GMARKET計返都要HK$1100,不過佢唔SHIP OVERSEA,所以先係TAOBAO訂咋!

你囝囝幾大R,我細囡歲半,佢依家間唔中要'聞'擴張氣管藥,佢歲半已經入左2次院,因為微支氣管發炎,E生話都算有DD哮喘!

所以先買部機試下!

原帖由 nono76 於 10-9-16 11:30 發表
樓主,甘你收貨未?
其實我10年前都有好嚴重鼻敏感同哮喘.
不過果時有個好好既中醫醫好左我(其實要介口介得好勁先得.都醫生成年)
不過而家我個仔都有,但唔太嚴重,我都試下比佢食下d 蜂蜜10+..希望佢有好轉..

所以想睇 ...

侯爵府

我大仔快10歲啦,細仔15個月,而家係大仔有d鼻敏感.

甘你個囡都幾嚴重wo,唔怪得你甘捨得,比我真係咩都要試..錢可以令個囡好番,我都會買丫.

希望你買完部機阿囡好d啦.唔係真係哮喘就好煩架.

伯爵府

醒目開學勳章

我係香港買大概 $2,300..原來tb仲平,
買貴左lu ^^~
***生於這世代........有點措手不及***
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
幫助別人不求回報,難度簡單一句"多謝"也沒有 ?為人父母者,不覺得可恥 ?還是你心裡是冷漠世界 ?!

公爵府

畀面勳章

我終於星期6收到LA, 等左成半個月,激C,不過好彩都OK,冇問題,但要買個轉插頭(2圓腳)$10蚊,同DOWNLOAD返個英文說明書,同埋係韓國EMS黎香港KA!

公爵府

畀面勳章

我估你2300個部係平D個MODEL,LEE個款應該再貴D!
咁你覺得部機有冇用R?
原帖由 Sweet@family 於 10-9-19 14:48 發表
我係香港買大概 $2,300..原來tb仲平,
買貴左lu ^^~

首頁

尾頁

跳至