自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無好介紹..... 適合A 級SIZE的初中生....

侯爵府

初初用bra最好帶埋女女去買,Sales會同佢度尺,介紹邊款會好D。

禁止訪問

子爵府

吉之島比較經濟,試身冇人理可以任試,唔怕唔好意思,有時買2送1,好底。如果去wacol或其它就牌子就試得冇咁舒服。

侯爵府

我係帶佢去我哋大人買bra既專門店, 嗰到都有少女bra架, sales會比意見同比佢試到啱先買, 不過價錢都幾貴囉

伯爵府

15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK猜猜猜慶中秋

吾好以為你個女係A cup,分分鐘吾至的,我之前都以為我個女係A cup,但去到度,個sales話係B cup,小朋友發育緊,身材隨時會變,都係搵有sales果d啦.

民房

去內衣店問下sales吧
佢地熟好多呢

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 Radar 於 10-9-15 14:35 發表
吾好以為你個女係A cup,分分鐘吾至的,我之前都以為我個女係A cup,但去到度,個sales話係B cup,小朋友發育緊,身材隨時會變,都係搵有sales果d啦.

係囉,三個月就唔同晒呀......吉之島都係唔錯既選擇

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

咁岩岩發育(真係岩岩)...係咪要著半年頭好似底衫果d內衣架?
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我女都係岩岩, 都係果句: 去吉之島

佢本身童裝部有返一個牌子, 有晒STEP1,2,3咁, 由最初半件頭, 平面, 跟住有少少CUP(軟墊), 然後個CUP又多D
都係大概$39.9起, 都有唔同款的: 幼帶, 小背心等
(註: 其實街市內衣舖都有少女小背心, 但CUTTING較大件, 唔好睇亦焗身, 吉之島果D就MINI D)

你可以順便去睇埋D內衣牌子, WACOAL較多"初步"選擇, 當然唔好EXPECT幾十蚊一件啦, SLOGGI就唔算初發育了, 不過都可以睇下, PIERRE CARDIN有1,2個款, 有隻係成件背心連PAD的

我都叫女女著半件頭有PAD小背心, 等佢習慣下多個"爸爸"個感覺

原帖由 sitab 於 10-9-16 01:41 PM 發表
咁岩岩發育(真係岩岩)...係咪要著半年頭好似底衫果d內衣架?

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

x安芬有少女bra,我覺得幾好!

大宅

咁你哋認為著咗呢件mini-bra後,著白色學校裙時仲駛唔駛著多件底衫呀?

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

原帖由 cocopig 於 10-9-16 17:05 發表
咁你哋認為著咗呢件mini-bra後,著白色學校裙時仲駛唔駛著多件底衫呀?
我以前返學係著連pad既吊帶背心
所以唔使著多件底衫

首頁

尾頁

跳至