跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

生完後比生之前肥,尤其是個肚。
又大又鬆,似仲有三個月,又有橙皮紋。
各位媽媽用咩方法呢?

唔知瑪X、修X堂、X琳做機有無效?
好怕被掠一頸血又無效!!!

大宅

我生完到依家個肚都仲喺好大,試過做瑪X的一個療程,整喺減肚,但喺做完都無減過呀。。

原帖由 flyinwindhk 於 10-9-14 18:26 發表
各位媽媽用咩方法呢?

好怕被掠一頸血又無效!!! ...

男爵府

畀面勳章

原帖由 flyinwindhk 於 10-9-14 18:26 發表
各位媽媽用咩方法呢?

好怕被掠一頸血又無效!!! ...

似乎瑪X唔係好得WOR

男爵府

我個肚腩都仲係好大呀......

大宅

我都係呀,肥左成10磅.

男爵府

畀面勳章

原帖由 stitchlambb 於 10-9-16 14:13 發表
我都係呀,肥左成10磅.

大家有無D做機而有效的呢?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我就和妳相反生完後比生之前瘦咗,但個肚就和妳一樣又大又鬆又橙皮紋,但就不似三個月,只是好似有個肚腩仔咁。我哥教我兩年內不要做任何運動及吃海鮮,因我是開刀的,又要比bb飲人奶,他說肚又大又鬆又橙皮紋是可以做運動減退的
,如各位媽媽不是開刀可以多做運動去減退肚又大又鬆又橙皮紋,
我似前有個肚腩仔也是靠做sit-up

及其它運動, 一個月就成功減去肚腩仔,其實我哥說女人30歲後就要做多d運動,其實我說從小就要養成運動習慣及早睡早起不煙不酒少吃油炸東西等
好怕被掠一頸血又無效!!! ... [/quote]

伯爵府

i haven't done any exercise since delivery (except swimming once last weekend). my size and figure the same as before pregnant. no tummy in the morning, but right after having lunch, big tummy. i used to hv big tummy right after each meal.

my sis in law spent 2xk in 修X堂 to cut weight, but no use. she eats even less than me (except she takes breakfast but i don't).

洋房

胸細了..肚腩大了 :-(

首頁

尾頁

跳至