跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

想幫bb搵返同年同月同日出世既朋友仔呀^^

豆豆b   7w    @0.75cm       [email protected]
           [email protected]
           10w  @3.2cm

大宅

畀面勳章

我個囡都係呢日呀.....

別墅

畀面勳章

好開心呀,終於都搵到有bb同我囝囝同一日喇~
你囡囡o係邊間醫院出世咖,我囝囝o係港安出世咖^^

原帖由 siu_to 於 10-9-15 16:39 發表
我個囡都係呢日呀.....

豆豆b   7w    @0.75cm       [email protected]
           10w  @3.2cm

大宅

畀面勳章

我地係係九龍法國呀....

別墅

畀面勳章

你O地會唔會去半歲PARTY呀^^

原帖由 siu_to 於 10-9-16 09:14 發表
我地係係九龍法國呀....

10w  @3.2cm

大宅

畀面勳章

原帖由 yantin 於 10-9-15 13:51 發表
想幫bb搵返同年同月同日出世既朋友仔呀^^

hi,大家好!!我bb都係e日出世架!他叫Justin,我地報左名x'mas party la,你地join嗎?

別墅

畀面勳章

justin媽您好呀,

我BB叫小豆,英文名hayden,我o地都join o左party呀,到時可以一齊影相呀,
係呢,你有冇fb呀,唔知我之前有冇add過你呢^^

10w  @3.2cm

大宅

畀面勳章

回覆 1# yantin 的文章

豆豆媽,我地之前冇add過,e個係我第一個bb,所以在bk日子很少,多多指教 我的fb係 [email protected] 得閒傾下啦,party時一定要一齊影相呀....yeah

phine媽

大宅

畀面勳章

我地唔會啦....^^

大宅

hi~你地好呀,我個仔都係果一日出世呀,佢係屯門醫院出世架!!佢叫小虎兒,英文名叫tigris 大家多多指教!!

別墅

畀面勳章

其實我都小d時間o係bk咖,多數都o係fb咖,我一陣add你吖^^

原帖由 phinephine123 於 10-9-16 15:30 發表
豆豆媽,我地之前冇add過,e個係我第一個bb,所以在bk日子很少,多多指教 我的fb係 [email protected] 得閒傾下啦,party時一定要一齊影相呀....yeah

phine媽 ...

10w  @3.2cm

別墅

畀面勳章

唔緊要啦,我o地遲d可以自己搞個613bb聚會呀~
你有冇fb呀?可以add你嗎^^

原帖由 siu_to 於 10-9-16 16:38 發表
我地唔會啦....^^

10w  @3.2cm

別墅

畀面勳章

小虎兒ma您好呀,
bbo係屯門醫院出世,咁你地係咪住屯門呀,
我生之前都係住屯門咖,不過宜家搬o左去天水圍呀~
不如我o地交換fb吖,睇下有冇機會搞個613bb 聚會吖^^

原帖由 littlechan 於 10-9-16 17:03 發表
hi~你地好呀,我個仔都係果一日出世呀,佢係屯門醫院出世架!!佢叫小虎兒,英文名叫tigris 大家多多指教!!

10w  @3.2cm

子爵府

我個女又係屯門醫院出世ga,不過我地住元朗, 幸會幸會!

原帖由 yantin 於 10-9-16 17:37 發表
小虎兒ma您好呀,
bbo係屯門醫院出世,咁你地係咪住屯門呀,
我生之前都係住屯門咖,不過宜家搬o左去天水圍呀~
不如我o地交換fb吖,睇下有冇機會搞個613bb 聚會吖^^

...

大宅

畀面勳章

HEHE....我冇fb呀...係咪好out呢.....

我以前都係住屯門wo....

子爵府

快d整返個fb a/c啦,又方便,又好用,只可惜我響公司上唔到囉.

原帖由 siu_to 於 10-9-17 10:31 發表
HEHE....我冇fb呀...係咪好out呢.....

我以前都係住屯門wo....

禁止訪問

大宅

我住元朗架~你ADD埋我FACEBOOK丫
([email protected])

大宅

畀面勳章

我都係住元朗架,我fb係 [email protected] 大家add埋多d交流下

大宅

畀面勳章

回覆 16# yeeyeey2k 的文章

唔開啦, 返到屋企都冇時間用電腦, 好忙呀.....

通常都係係公司上吓網jar......

首頁

尾頁

跳至