自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我張床是有框的, 床褥在內面, 請問那兒可以買到適合的床欄呢? thanks.

早幾天去了 Jusco 見到有3款, 可惜也不合用.
老公 + 仔仔 = 我一生的成就

大宅

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

咩叫有框?
post張相出嚟睇睇, 先可以俾意見~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

阿仔用緊呢隻...

http://www.wingonet.com/product/ ... ch&prod_id=4686

大宅

原帖由 小倩 於 10-9-17 03:01 發表
阿仔用緊呢隻...

http://www.wingonet.com/product/product_detail.php?lang=ch&prod_id=4686

thanks.

大宅

原帖由 小倩 於 10-9-17 02:59 發表
咩叫有框?
post張相出嚟睇睇, 先可以俾意見~

即是床褥沒有外露, 是在木框裡的.

SORRY, 我不識POST相出來呀.

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

How old your BB (when my BB 1.5 year old , I use Ikea's , But not very high around 20cm , $250

原帖由 cat.siu 於 10-9-15 00:15 發表
我張床是有框的, 床褥在內面, 請問那兒可以買到適合的床欄呢? thanks.

早幾天去了 Jusco 見到有3款, 可惜也不合用.

大宅

原帖由 ChanMoody 於 10-9-17 16:42 發表
How old your BB (when my BB 1.5 year old , I use Ikea's , But not very high around 20cm , $250

原來 Ikea 都有咩? 我去過 Megabox, 但不見喎.

大宅

ikea (銅鑼灣) 有白色 買$ 130-150 實數唔記得

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Yes , I bought at Causway Bay
Ikea .... colour White .....

原帖由 joecbobo 於 10-9-18 11:25 發表
ikea (銅鑼灣) 有白色 買$ 130-150 實數唔記得

大宅

I will go to take a look, thanks all.

首頁

尾頁

跳至