跳至

首頁

尾頁

複式洋房

兩間都各有優點,真的不知選哪一間?希望大家給些意見,謝謝!

禁止訪問

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我會揀靳, 靳以佢既質素一定可以開大班, 但靳堅持小班仲要縮至三班小一, 本著以學生為本既理念...

別墅

我亞女係到讀緊, 聽講係唔夠班房先開三班, 因為P.6 有五班, 這間學校樣樣都ok, 唯一係細同舊d, 當年聽朋輩意見, 揀學校唔係揀樓, 最緊要教學質素 & 口碑,最佳揀了靳.

侯爵府

我會簡靳茂生

複式洋房

原帖由 lei568 於 10-9-22 11:29 發表
我亞女係到讀緊, 聽講係唔夠班房先開三班, 因為P.6 有五班, 這間學校樣樣都ok, 唯一係細同舊d, 當年聽朋輩意見, 揀學校唔係揀樓, 最緊要教學質素 & 口碑,最佳揀了靳. ...

謝謝大家的回覆!lei568 ,你女兒是否讀一年級?讀得開心嗎?功課多不多呢?

複式洋房

請問呢兩間有冇分精英班同普通班??唔該

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 hihirita 於 10-9-22 13:12 發表
我會簡靳茂生

ME TOO

大宅

原帖由 dickmiu 於 10-9-21 23:35 發表
兩間都各有優點,真的不知選哪一間?希望大家給些意見,謝謝!

我揀左于良發,如果自己送兩間我都要搭巴士,

于良發方便些....可搭273A....

同埋于良發新o的....

首頁

尾頁

跳至