二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

DEL

男爵府

點呀? 幾時先可以退返啲嘢比你呀? 係你答應退貨的,今日第10日啦, 日日都見到你有上網,但你又唔覆係邊度退返啲嘢比你,即係點呀?

如果啲嘢係唔黃、唔生锈、又唔係起晒毛粒,我唔要係我唔啱。 但家陣啲嘢返到嚟,啲嘢又黃、又生锈、又係起晒毛粒,我冇可能唔退囉。這裡有相你睇。o既然你話你其他買家冇咁o既問題,你攞返去買過比第二個囉。請盡快覆我點交收。

http://photos.baby-kingdom.com/hk/myhome.albums.asp?xaction=&src=1x6M13xW0Y&library=&field1=7A716B606A7A777176596078717676377A7674377172&field2=85f3d81db601de82ea1ea074e385fb44&xid=

原帖由 pearl930 於 10-9-15 04:40 發表
1) BB衫幾袋,每袋10件,每袋$80,可自選10件,買1袋送2對襪仔,如襪仔的話$20/5,相請看(並非全新的,如介意的話,勿PM): http://www.flickr.com/photos/46227203@N06/
3) 揹帶1條 $25
4) C-MAX厚床褥1張,未開過袋 $180
5) ...

大宅

PM左你,,THX

大宅

陪月勳章

C.C.Ho.
你唔好成日講到我D野又黃、又生锈、又係起晒毛粒,你買左14件,有11件都係冇事的,真係有問題的,我會退俾你,其他奶燇呀,雨罩都係冇事的,都係好新的
但你獅子開大口,我答應退4件,你又話退曬,跟住而家又日日在此話我D野唔得,之前仲要話都唔明你D仔囡點解會着到咁舊
佛都有火啦,我係唔會退俾你的,退4件你要退曬,得一想二
我唔會在這裡再賣衫及其他野,其他標題只係我唔識點DEL,如有人看到,知道點DEL,可否教我,我無責任要日日被人審,俾人鬧嫁!!!!!
謝謝

原帖由 C.C.Ho. 於 10-9-28 22:01 發表
點呀? 幾時先可以退返啲嘢比你呀? 係你答應退貨的,今日第10日啦, 日日都見到你有上網,但你又唔覆係邊度退返啲嘢比你,即係點呀?

如果啲嘢係唔黃、唔生锈、又唔係起晒毛粒,我唔要係我唔啱。 但家陣啲嘢返到嚟,啲嘢又黃、 ...

男爵府

我一直都係同你講緊嗰4件衫, 2張包被同埋1張被之麻。 係你應誠咗退, 跟住又唔覆唔聽電話唔見人,我係冇其他方法的情況下咁做啫! 你唔怪得我架喎!

原帖由 pearl930 於 10-9-29 06:59 發表
C.C.Ho.
你唔好成日講到我D野又黃、又生锈、又係起晒毛粒,你買左14件,有11件都係冇事的,真係有問題的,我會退俾你,其他奶燇呀,雨罩都係冇事的,都係好新的
但你獅子開大口,我答應退4件,你又話退曬,跟住而家又日日在此 ...

大宅

陪月勳章

你根本沒有打過俾我,我點唔聽電話呀!!

原帖由 C.C.Ho. 於 10-9-29 14:39 發表
我一直都係同你講緊嗰4件衫, 2張包被同埋1張被之麻。 係你應誠咗退, 跟住又唔覆唔聽電話唔見人,我係冇其他方法的情況下咁做啫! 你唔怪得我架喎!

...

男爵府

我唔想講咁多, 電話我打過兩次, 都係比人即cut, 所以我之後冇打。總之,你比翻個時間出嚟,幾時係石門地鐵站比翻的嘢你。

原帖由 pearl930 於 10-9-30 10:35 發表
你根本沒有打過俾我,我點唔聽電話呀!!

男爵府

點呀? 幾時可以比到時間出嚟退返啲嘢比你呀?

係你答應咗退貨先架! 跟住咁多日都見到你有上bk, 但又唔覆我幾時,又話我係度鬧你。你睇清楚,我指係每日咁追你比翻個時間出嚟退翻啲嘢比你啫。如果啲嘢係唔黃、唔生锈、又唔係起晒毛粒,我都唔洗退啦!貪得意咩!! 你自己睇睇下面連繫住啲相,就係你賣比我啲嘢嚟啦!我相信冇人會買啲又黃、又生锈、又起晒毛粒的衣物比bb著的。

請盡快覆我交收時間!!

http://photos.baby-kingdom.com/hk/myhome.albums.asp?xaction=&src=1x6M13xW0Y&library=&field1=7A716B606A7A777176596078717676377A7674377172&field2=85f3d81db601de82ea1ea074e385fb44&xid=

原帖由 C.C.Ho. 於 10-9-30 14:05 發表
我唔想講咁多, 電話我打過兩次, 都係比人即cut, 所以我之後冇打。總之,你比翻個時間出嚟,幾時係石門地鐵站比翻的嘢你。

首頁

尾頁

跳至