想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我想同大家分享下,我就黎會chi sin , 日子好似好難過咁ar,雖然我無之前咁緊張,但成日去睇張體溫paper,日日數日子,重有漫漫長路,你地點ar?(我已經第4個cycle 啦!)

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 陪月勳章

我第二十二個CYCLE

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

第十個cycle, 18/9 day 1,
而家好喉嚨痛

原帖由 rabbitboy 於 8/10/2010 11:02 AM 發表
我想同大家分享下,我就黎會chi sin , 日子好似好難過咁ar,雖然我無之前咁緊張,但成日去睇張體溫paper,日日數日子,重有漫漫長路,你地點ar?(我已經第4個cycle 啦!) ...
每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

大宅

我12/9 day1..
今朝起身個肚有d谷..
似係想黎m..

大宅

大家好! 多謝大家回應ar!! 唉!好灰! 我都唔明點解要一個bb 難成咁,最唔明既係點解d 16,17 歲既細路就生哂,重要掉埋,我地又量體溫,又紅d ...又呢又7都唔中!!我日日溫我份體溫表,就黎會背啦!! 好唔開心呀!

大宅

Hi rabbitboy,

唔好咁灰心啦, 我都係19 號day 1 架, 我同你一樣都等緊派彩. 亦一樣有check 體溫, 體溫開始高番啦. 即係應該排左啦. 我之前有3天哈哈笑, 紅d禽晚都得番10%到. 禽晚係last dodo, 終於可以休息下. 大家都努力啦!

原帖由 rabbitboy 於 10-10-8 12:49 發表
大家好! 多謝大家回應ar!! 唉!好灰! 我都唔明點解要一個bb 難成咁,最唔明既係點解d 16,17 歲既細路就生哂,重要掉埋,我地又量體溫,又紅d ...又呢又7都唔中!!我日日溫我份體溫表,就黎會背啦!! 好唔開心呀! ...

大宅

原帖由 rabbitboy 於 10-10-8 12:49 發表
大家好! 多謝大家回應ar!! 唉!好灰! 我都唔明點解要一個bb 難成咁,最唔明既係點解d 16,17 歲既細路就生哂,重要掉埋,我地又量體溫,又紅d ...又呢又7都唔中!!我日日溫我份體溫表,就黎會背啦!! 好唔開心呀! ...

男爵府

環保接龍勳章

我只係覺得個肚扯住扯住, 同巳住一樣, 仲病咗添! 唉!

大宅

扯住扯住其實係點架? 係唔係排卵先會有架?
我前2, 3天就有"了"下"了"下既感覺, 唔知係唔係都係排卵原因, 今日就咩都無感覺.
你d體溫今日點呀?

大宅

原帖由 rabbit2010 於 10-10-8 13:03 發表
我只係覺得個肚扯住扯住, 同巳住一樣, 仲病咗添! 唉!

你幾時day1??
病左要休息多d..

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 pekkledon 於 10-10-8 13:06 發表
扯住扯住其實係點架? 係唔係排卵先會有架?
我前2, 3天就有"了"下"了"下既感覺, 唔知係唔係都係排卵原因, 今日就咩都無感覺.
你d體溫今日點呀?

我每次排咗卵之後就係咁. 好似有條根扯扯下, 吉吉下咁. 我諗都無望啦, 今日只係36.5咋, 可能有幾聲咳, 病咗啦!

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 姍630 於 10-10-8 13:10 發表

你幾時day1??
病左要休息多d..

我18/9 day 1.

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 姍630 於 10-10-8 13:10 發表

你幾時day1??
病左要休息多d..

我唔敢睇西E, 睇咗一次中E, 我諗今日要再睇多次

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 rabbit2010 於 10-10-8 13:12 發表

我18/9 day 1.

其實應該今晚要do do 多一次, 但咁既情況, 加上我又傳染埋比C6. 都唔知點好? 唉!

大宅

係呀係呀, 我都係吉吉下咁. 你要多d休息呀, 呢幾日天氣涼左好多. 唔好比自己冷到呀!

原帖由 rabbit2010 於 10-10-8 13:12 發表

我每次排咗卵之後就係咁. 好似有條根扯扯下, 吉吉下咁. 我諗都無望啦, 今日只係36.5咋, 可能有幾聲咳, 病咗啦!

男爵府

我係 18/9 day 1 呀, 今次係第一個cycle 試, 平時都係31day 1 個 cycle咁啦,
尋日同今日體溫都有37度以上呀, 希望今次中啦, 同大家都一齊bingo 啦

大宅

其實我想知道, 大約幾時再check 紅d 可以早d知道自己有沒有bingo架?

原帖由 karenivy 於 10-10-8 13:45 發表
我係 18/9 day 1 呀, 今次係第一個cycle 試, 平時都係31day 1 個 cycle咁啦,
尋日同今日體溫都有37度以上呀, 希望今次中啦, 同大家都一齊bingo 啦

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 pekkledon 於 10-10-8 13:39 發表
係呀係呀, 我都係吉吉下咁. 你要多d休息呀, 呢幾日天氣涼左好多. 唔好比自己冷到呀!

你哋都係呀, 小心身體呀!

大宅

To rabbit 2010
Hello! 你要保重ar!! 我同你一樣ar!唉!我一向有濕疹ga ..呢排都有起啦!都唔敢睇醫生,係度等等等!!都唔知要等到幾時? 又驚會唔得wor!又唔可以同人講wor!我身邊既朋友都好快有ga!!嗚呼哀哉!!

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 karenivy 於 10-10-8 13:45 發表

你好嗎? 我哋又見啦! 希望你特續高温, bingo!

首頁
12345...6

尾頁

跳至