跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我下星期要抽羊水,唔知去廣華定c+好?有冇mami在廣華抽過羊水可分享一下。

大宅

如果係政府生,我唸你去番廣華好d!相反,如果你私家生,就私家抽好d,有醫生follow 你!

大宅

我剛剛在私家做了 (放棄廣華BOOKING), 費用好貴, 但因自己睇開, 有多D信心, 如你BUDGET 許可, 我提議你到私家做.

我做OSCAR 結果是1/66, 現羊水結果正常, 我已經擔心了一個月......, 好彩現在無事.... 希望你都無事!

原帖由 HaB822 於 10-10-7 10:26 發表
我下星期要抽羊水,唔知去廣華定c+好?有冇mami在廣華抽過羊水可分享一下。

複式洋房

我最終去左廣華抽羊水,D醫生和護士都好好和好細心,抽之前醫生幫我照埋結構又好詳細咁解釋每個部位,抽羊水時有2位醫生,1位照住超聲波另1位抽羊水,過程唔痛。快速測試結果2日已經有。結果係正常。抽完之後都想係廣華生不過已經係仁安比咗Deposite!

原帖由 Pat0325 於 10-10-8 13:46 發表
我剛剛在私家做了 (放棄廣華BOOKING), 費用好貴, 但因自己睇開, 有多D信心, 如你BUDGET 許可, 我提議你到私家做.

我做OSCAR 結果是1/66, 現羊水結果正常, 我已經擔心了一個月......, 好彩現在無事.... 希望你都無事 ...

大宅

恭喜晒!!!

原帖由 HaB822 於 10-10-19 12:12 發表
我最終去左廣華抽羊水,D醫生和護士都好好和好細心,抽之前醫生幫我照埋結構又好詳細咁解釋每個部位,抽羊水時有2位醫生,1位照住超聲波另1位抽羊水,過程唔痛。快速測試結果2日已經有。結果係正常。抽完之後都想係廣華生不過 ...

複式洋房

恭喜你呀!
我下個月都去廣華抽羊水,我1/146,而家我好擔心呀!

首頁

尾頁

跳至