想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

唉.....好灰.....M小姐今日又嚟visit我......又fail.....

個囡4歲......try左年半都未bingo........點解想要第2個咁難嘅.........

珍珠宮

畀面勳章

要第二個真難

原帖由 lovelykitty123 於 10-10-26 14:56 發表
唉.....好灰.....M小姐今日又嚟visit我......又fail.....

個囡4歲......try左年半都未bingo........點解想要第2個咁難嘅.........

禁止訪問

洋房

bb女女,

你try左幾耐呀??

原帖由 bb女女 於 10-10-26 15:37 發表
要第二個真難

洋房

seth,

你都係岩岩起步, 好快bingo嫁......but我已經好灰心喇......年半.....唉

原帖由 seth 於 10-10-26 15:39 發表
me too..個仔3歲了... 而家cycle 2...

男爵府

你有冇睇醫生呀.我今個月唔得要食排卵藥.大家努力呀

複式洋房

我第一個唔容易, 而家第二個都係唔容易, 大家加油呀~~

洋房

之前睇過半年中醫,但無乜起色,岩岩上個月睇左醫生,食第1個cycle排卵藥,醫生話今個cycle衰左,下個cycle要打排卵針,但排卵藥唔係可以食幾個cycle咩?點解佢咁快叫我打針嘅?

原帖由 babychocolate 於 10-10-26 17:17 發表

洋房

之前睇過半年中醫,但無乜起色,岩岩上個月睇左醫生,食第1個cycle排卵藥,醫生話今個cycle衰左,下個cycle要打排卵針,但排卵藥唔係可以食幾個cycle咩?點解佢咁快叫我打針嘅?

原帖由 babychocolate 於 10-10-26 17:17 發表

珍珠宮

畀面勳章

第二個月。

原帖由 lovelykitty123 於 10-10-26 17:07 發表
bb女女,

你try左幾耐呀??

禁止訪問

洋房

你個睇相佬咁勁嘅....幾時有都批到

唉....我都想放開啲.....真係好難.....當你試左咁耐都唔bingo.....真係好灰

原帖由 seth 於 10-10-27 00:06 發表
唔好灰心la~~
睇相佬話我要到2012年底先有第2胎呀~~
我偏唔信邪..努力中 XDD

放開D情緒呀..唔好成日悶悶不樂...
都會有影響ga...^^

複式洋房

............加油啊.........

大宅

握握手, 我兒子快4歲, 我都想下個月BINGO, 加油 !!!

大宅

My 1st girl 8.5 yrs old la !! Try about half yr .... Um .... sure not success yet!! C 中醫 2 months and will have 3nd appointment tomorrow !! Hope WE success next cycle !!

洋房

fishtuna,

Give me 5.....希望大家今個cycle中啦!

mansoklam,

你好勇敢呀.....個女咁大先plan生第2個嘅....我諗如果試多1年都唔得....就放棄喇......唉

大宅

第一個已經唔易,第二個,希望會有啦,依加努力中,但係已受到以前恐懼感覺影響
好明白,愈緊張愈難有,呢陣子又聽到好多人大肚,心情唔多好

原帖由 lovelykitty123 於 10-10-28 11:22 發表
fishtuna,

Give me 5.....希望大家今個cycle中啦!

mansoklam,

你好勇敢呀.....個女咁大先plan生第2個嘅....我諗如果試多1年都唔得....就放棄喇......唉

大宅

我由個仔五歲等到依家六歲都未有:( ,當中真係好失望,但唯有繼續努力啦!

大宅

我第一個試左2個月就bingo, 今次試左5個月都失敗....睇醫生照過又話我正常, 如果試左一年唔得先開藥俾我食
我唔想兩個小朋友相差太遠呵.....名仔而家2歲幾了

人地又話生開好易再有, 點解???
請問各位試左幾耐醫生至會開藥同打針??

複式洋房

me too. my daughter is 7 years old la....

原帖由 PoYellow 於 10-10-28 12:33 發表
我由個仔五歲等到依家六歲都未有:( ,當中真係好失望,但唯有繼續努力啦!

首頁

尾頁

跳至