親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

想請問一下, 如果去北海道買馬油,邊隻牌子好? 謝

子爵府

好媽媽勳章

熊x場. 我買左一打.

男爵府

好媽媽勳章

thanks

洋房

請問有咩好? 點用? Thanks

原帖由 imuran 於 10-11-4 14:29 發表

男爵府

真係好好用. 仲有邊到可以買?

原帖由 pipip929 於 10-11-4 16:34 發表
熊x場. 我買左一打.

子爵府

好媽媽勳章

i m not sure.. but my 62 99 used it and said v good. so i buy a dozen back.. n i gave some to my mom.. so said it is very good ar..

you can also buy it from the EXL travel agent shopping website ar.

洋房

thanks.

原帖由 pipip929 於 10-11-5 16:43 發表
i m not sure.. but my 62 99 used it and said v good. so i buy a dozen back.. n i gave some to my mom.. so said it is very good ar..

you can also buy it from the EXL travel agent shopping website ar ...

子爵府

原帖由 bb12345 於 10-11-5 14:34 發表
真係好好用. 仲有邊到可以買?

觀塘有間專賣日本水貨的鋪頭有得賣,細裝賣HK$18x, 略平過幫導遊買(¥2000), 更加平過東灜遊寫字樓買(¥2100).

子爵府

原帖由 軍魁星 於 10-11-7 18:21 發表

觀塘有間專賣日本水貨的鋪頭有得賣,細裝賣HK$18x, 略平過幫導遊買(¥2000), 更加平過東灜遊寫字樓買(¥2100).
係日本賣都要¥2100,連銷售銳.

複式洋房

有咩好處架.

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

我用緊呢隻,幾好用,最緊要HK都有得賣,(因為我D日文唔係話好,所以我唔確定我聽到既係唔係100%準確)------我聽D日本人講,日本唔係所有產品都可以加藥用兩個字,要係由日本某個政府部門CHECK過有用先可以加上去,但呢隻野,我用左好多年,都覺得唔錯~
原帖由 imuran 於 10-11-4 14:29 發表

子爵府

原帖由 hinwaimama 於 10-11-8 02:37 發表
http://d.yimg.com/mw/nimage/bb82f5048008b82c
我用緊呢隻,幾好用,最緊要HK都有得賣,(因為我D日文唔係話好,所以我唔確定我聽到既係唔係100%準確)------我聽D日本人講,日本唔係所有產品都可以加藥用兩個字,要係由日 ...
Yes, this is the small one.

大宅

呢d 係唔係沖完涼茶身?
原帖由 hinwaimama 於 10-11-8 02:37 發表
http://d.yimg.com/mw/nimage/bb82f5048008b82c
我用緊呢隻,幾好用,最緊要HK都有得賣,(因為我D日文唔係話好,所以我唔確定我聽到既係唔係100%準確)------我聽D日本人講,日本唔係所有產品都可以加藥用兩個字,要係由日 ...

男爵府

請問地址係邊? (熊x場買係橙色樽)

原帖由 軍魁星 於 10-11-7 18:23 發表
係日本賣都要¥2100,連銷售銳.

王國長老

王國長老

記得導遊講, 有藥用二字真係可以治皮膚問題如主婦手之類, 冇藥用二字就係一般滋潤作用.

熊牧場橙瓶不錯, 我媽都係捧場客, 去親必買.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

子爵府

原帖由 edea 於 10-11-11 13:29 發表
記得導遊講, 有藥用二字真係可以治皮膚問題如主婦手之類, 冇藥用二字就係一般滋潤作用.

熊牧場橙瓶不錯, 我媽都係捧場客, 去親必買.
橙瓶的觀塘都好似有,大支d,貴小小。

原帖由 bb12345 於 10-11-8 14:24 發表
請問地址係邊? (熊x場買係橙色樽)
開源道駱駝漆大廈三座四樓G室。Tel: 29891166.

民房

我老婆話佢係元朗買左2盒熊x場個隻, $520......係唔係比人搵左笨?

大宅

原帖由 johnmwng 於 11-1-12 14:30 發表
我老婆話佢係元朗買左2盒熊x場個隻, $520......係唔係比人搵左笨?

係貴左d咁啦,我係日本買都要2000日元一盒(不連稅),不過人地要賺嘛

大宅

原帖由 SueBeeCheung 於 10-11-5 12:59 發表
請問有咩好? 點用? Thanks

我姨甥仔同我自己個小朋友d濕疹都係熊x場呢隻馬油好番。係我家姐介紹下,我小朋友前年冬天開始用,因為得一盒,用完試過第二隻牌子,但效果唔好,舊年冬天已經無乜濕疹,就算有,一、二日都好番,今年直頭無發過。

水晶宮

真係敢有效??
敢我cny去北海道一定買番幾盒先
原帖由 Lilo 於 11-1-12 14:54 發表

我姨甥仔同我自己個小朋友d濕疹都係熊x場呢隻馬油好番。係我家姐介紹下,我小朋友前年冬天開始用,因為得一盒,用完試過第二隻牌子,但效果唔好,舊年冬天已經無乜濕疹,就算有,一、二日都好番,今年直頭無發過。 ...

首頁

尾頁

跳至