網購天地

跳至
[淘寶] 丁玲集運

首頁

尾頁

男爵府

明明在線不過冇人覆, 仲可以點?

子爵府

減齡達人勳章

我岩岩先同丁玲旺旺完,量好重俾埋錢喇
你試下 再旺旺佢啦

男爵府

我旺旺左佢一個鐘都唔覆.....

原帖由 Shan2519 於 10-11-9 13:35 發表
我岩岩先同丁玲旺旺完,量好重俾埋錢喇
你試下 再旺旺佢啦

子爵府

減齡達人勳章

原帖由 Lofty 於 10-11-9 13:41 發表
我旺旺左佢一個鐘都唔覆.....

但我次次旺旺佢5min內就覆我喇,好好彩!同埋又幫我檢查10間d貨到齊未,又好快!係咪佢宜家行開左?岩岩見佢旺旺話出去下馬上回來呀

男爵府

Thanks

原帖由 Shan2519 於 10-11-9 13:46 發表

但我次次旺旺佢5min內就覆我喇,好好彩!同埋又幫我檢查10間d貨到齊未,又好快!係咪佢宜家行開左?岩岩見佢旺旺話出去下馬上回來呀

子爵府

減齡達人勳章

原帖由 Lofty 於 10-11-9 13:47 發表
Thanks

唔洗客氣!我都係第一次用佢!希望可以明天送到黎就好喇!

男爵府

好媽媽勳章

真係一時時,有時好快會覆你,不過我頭先旺旺佢,等咗成個鐘都冇覆到我,我有8包等緊落嚟。

子爵府

減齡達人勳章

原帖由 jk0925 於 10-11-9 14:06 發表
真係一時時,有時好快會覆你,不過我頭先旺旺佢,等咗成個鐘都冇覆到我,我有8包等緊落嚟。

wa,原來係咁架!咁真係要睇彩數喎

男爵府

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

次次都好快覆我架喎,可能我用慣左佢
感激遇上你~

子爵府

我今次第一次用集運,都選左丁玲,我都有問佢野,佢都好快覆

大宅

我都係第1次用, 旺旺左成日都唔覆, 下次可能唔用...

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

原帖由 Yoko 於 10-11-9 22:52 發表
我都係第1次用, 旺旺左成日都唔覆, 下次可能唔用...

佢都好快覆呀。。今日先聯絡過佢。。。或者你晌夜D 時間旺旺佢。。我之前有次成11點幾至聯絡佢,以為已經瞓左, 但即刻覆我,重即刻同我CFM 所有貨物,拍單等。。第二朝早就幫我出貨。。。

男爵府

好媽媽勳章

我尋日開佢8件貨齊未等住落嚟,等咗成2、3個鐘佢先覆我,開頭覆仲欠1件未到,唔夠一分鐘又覆齊貨,跟住立即磅重付款,今朝應該收到貨喇。

子爵府

我今晚都旺佢,我睇到簽收晒,諗住叫佢磅,佢話仲欠一件未收到,我同佢講話簽收左,佢話要搵搵,隔左成個鐘都無覆,我問佢搵唔搵到,佢話搵到,之後我叫佢磅完覆我,但都無覆,今早又唔見佢上線,唔知點,第一次用佢,平時你地磅重要等幾耐架﹖

男爵府

好媽媽勳章

真係好準時,話口未完就收到d貨,今次我得2包,其餘6包係同事嘅,很滿意呀。

原帖由 jk0925 於 10-11-10 09:51 發表
我尋日開佢8件貨齊未等住落嚟,等咗成2、3個鐘佢先覆我,開頭覆仲欠1件未到,唔夠一分鐘又覆齊貨,跟住立即磅重付款,今朝應該收到貨喇。

子爵府

減齡達人勳章

原帖由 jk0925 於 10-11-10 11:28 發表
真係好準時,話口未完就收到d貨,今次我得2包,其餘6包係同事嘅,很滿意呀。

你琴晚先磅重付款,咁快就收到既,你係咪發ems?

子爵府

減齡達人勳章

原帖由 pekklechan 於 10-11-10 11:13 發表
我今晚都旺佢,我睇到簽收晒,諗住叫佢磅,佢話仲欠一件未收到,我同佢講話簽收左,佢話要搵搵,隔左成個鐘都無覆,我問佢搵唔搵到,佢話搵到,之後我叫佢磅完覆我,但都無覆,今早又唔見佢上線,唔知點,第一次用佢,平時你地磅重要等幾耐架﹖ ...

我都係第一次用佢,個陣佢幫我搵齊d貨就即刻磅喇.5min都唔洗,好快!可能我旺旺佢個陣,佢咁岩冇咁忙掛!你試下一陣佢在線問一問 "我x間貨已簽收好了.有多重?可以付款了嗎"

子爵府

回覆 1# Shan2519 的文章

咁我一陣再試下問佢,之前問佢野佢都好快覆,希望一陣搵到佢啦!佢係唔係通常下午才上線呢﹖我等左成朝都唔見佢,因為第一次集運我可能比較緊張d啦!唔該晒你

子爵府

減齡達人勳章

原帖由 pekklechan 於 10-11-10 12:05 發表
咁我一陣再試下問佢,之前問佢野佢都好快覆,希望一陣搵到佢啦!佢係唔係通常下午才上線呢﹖我等左成朝都唔見佢,因為第一次集運我可能比較緊張d啦!唔該晒你 ...

唔洗客氣 ,佢通常都下午先係度ga,所以我平時1點幾先旺旺佢!我諗佢夜晚發貨,應該冇咁早起身掛!我今次第二次用集運,你用得多就熟ga喇!

首頁

尾頁

跳至