自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個仔就讀沙田火炭培X小學.學校安排有家長義工幫手曰常學校服務.如午膳,講故事等................有一名姓成的家長.由於是家長義工.可以在學校出入.
問題就在姓成的家長時常用自巳的主觀和執著觀点和角度.教訓和侮辱她唔喜歡的小朋友.又分化他們的羣體生活.仲等級小朋友的本能. 其實本人相當之擔心這個人的行為.因為她沒人受過專業訓練.憑她的個人執著見解.對小朋友成長會受到反面影響. 每個小朋友成長都會接觸和學習不同社會文化.羣體生活,合作和友愛. 希幫学校留意這個問題!

別墅

寫封告密比校長, 等校長留言.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 媽劇庭 於 10-11-15 14:32 發表
我個仔就讀沙田火炭培X小學.學校安排有家長義工幫手曰常學校服務.如午膳,講故事等................有一名姓成的家長.由於是家長義工.可以在學校出入.
問題就在姓成的家長時常用自巳的主觀和執著觀点和角度.教訓和侮 ...
為咗d小朋友,一定要同學校講.

大宅

以我所知, 好似有個媽咪係呢間小學的工作人員, 佢成日都上BK的, 你講多兩講, 好可能佢會睇到的!!

侯爵府

好媽媽勳章

係bk 出得post 就係預左比人睇, 做左衰野 梗要揚出黎 比多d人知la 若要人不知 除飛 己莫[為 真ka 做人金句 quote]原帖由 rayray 於 10-11-15 15:00 發表
以我所知, 好似有個媽咪係呢間小學的工作人員, 佢成日都上BK的, 你講多兩講, 好可能佢會睇到的!! [/quote]

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至