跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

大家好, 我小朋友係91校網的.
我幫小朋友選左沙官小,
唔知下星期一派唔派到尼...
好緊張呀!!!
有冇人同我一樣選沙官小尼?
不如大家一齊分享下選校和派位結呀!

大宅

沙官小係88網,你有好高分必入?
這校在88出名的?

大宅

BK Milk勳章

我是舊畢業生, 唔知機會高唔高...

原帖由 30102115 於 10-11-17 13:35 發表
沙官小係88網,你有好高分必入?
這校在88出名的?

大宅

hi
我朋友去年就唔得喇拎住20分唔得, 佢88抽獎又唔中, 仲派得好唔理想, 最後好彩叩到梁小

鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

DEL

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 xspeed 於 10-11-17 15:01 發表
我是舊畢業生, 唔知機會高唔高...

去年我跟你的心情一樣. 同樣以20分等首輪結果.
機會高唔高, 好睇嗰年多唔多必收生, 唔多嘅話, 20 分嘅機會梗係會多D 啦! (不過呢個有幾多就無人預計得到!)
如樓上所講, 去年有些20 分首輪也入不到, 因為原來今年只開 4班小一, 所以相對首輪學額一定少了.
而來年將會開番5 班, 所以20分都多番D 機會架!

GOOD LUCK! ^^

大宅

BK Milk勳章

唉.....我尼兩晚開始失眠...因為我知我地都冇咩抽獎運.
諗住尼個已經係一個優勢, 亦係唯一既優勢...
如果唔得...我會唔知點好!!!

原帖由 JasmineBaby 於 10-11-18 09:38 發表

去年我跟你的心情一樣. 同樣以20分等首輪結果.
機會高唔高, 好睇嗰年多唔多必收生, 唔多嘅話, 20 分嘅機會梗係會多D 啦! (不過呢個有幾多就無人預計得到!)
如樓上所講, 去年有些20 分首輪也入不到, 因為原來今年只 ...

版主

原帖由 xspeed 於 10-11-18 11:54 發表
唉.....我尼兩晚開始失眠...因為我知我地都冇咩抽獎運.
諗住尼個已經係一個優勢, 亦係唯一既優勢...
如果唔得...我會唔知點好!!!

20 分已經比好多15分OR 10 分嘅人多好多機會架哪!
如果唔得, 就要擔心多半年等大抽獎.
如果得, 一定要慶祝呀!
記得22/11 一早已可上 WEB SITE 睇結果架!

大宅

BK Milk勳章

都係既...如果得左...我一定會開心到訓唔著...HAHA

係啦...上邊個WEB SITE 呀???

Thanks!

原帖由 JasmineBaby 於 10-11-18 12:18 發表

20 分已經比好多15分OR 10 分嘅人多好多機會架哪!
如果唔得, 就要擔心多半年等大抽獎.
如果得, 一定要慶祝呀!
記得22/11 一早已可上 WEB SITE 睇結果架! ...

版主

原帖由 xspeed 於 10-11-18 16:29 發表
都係既...如果得左...我一定會開心到訓唔著...HAHA

係啦...上邊個WEB SITE 呀???

Thanks!

上番沙官個WEB SITE就有架哪!唔使番學校睇都得!
btw, 上年首輪係收50個學生.

大宅

BK Milk勳章

嘩...上年都係得50個位咋....睇來涷過水啦...
我有聽朋友講...話佢有個朋友住第一城, 唔選呂小都選沙官小, 同樣係冇其他分加, 真唔明!

原帖由 JasmineBaby 於 10-11-18 17:34 發表

上番沙官個WEB SITE就有架哪!唔使番學校睇都得!
btw, 上年首輪係收50個學生.

男爵府

原帖由 xspeed 於 10-11-19 11:50 發表
嘩...上年都係得50個位咋....睇來涷過水啦...
我有聽朋友講...話佢有個朋友住第一城, 唔選呂小都選沙官小, 同樣係冇其他分加, 真唔明!

If they have no religion points, I guess they have more chances at 沙官小 than 呂小. Am I correct?

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我想問一吓,如果自行分配中咗,仲可唔可以接受直資既 offer?

版主

沙官出咗result 哪!收63人!

大宅

BK Milk勳章

得左啦....得左啦....yeah!!!!!!!!!!!

原帖由 JasmineBaby 於 10-11-22 08:18 發表
沙官出咗result 哪!收63人!

男爵府

你小朋友讀邊間呀?

原帖由 xspeed 於 10-11-22 09:52 發表
得左啦....得左啦....yeah!!!!!!!!!!!

男爵府

沙官20分都要抽?咁即係首輪全部都係世襲/舊生子女弟妹?
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 Ivyl 於 10-11-22 16:08 發表
沙官20分都要抽?咁即係首輪全部都係世襲/舊生子女弟妹?

你是否揀培基 ? OK 了嗎 ?

男爵府

我得15分,預咗陪跑了.

恭喜你入到心儀學校呀,嚟緊唔駛煩了 .

原帖由 ilovematthew 於 10-11-22 16:23 發表

你是否揀培基 ? OK 了嗎 ?
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

大宅

BK Milk勳章

沙官小呀...20分入左

原帖由 Doobi 於 10-11-22 14:54 發表
你小朋友讀邊間呀?

首頁

尾頁

跳至