自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

好媽媽勳章

徐淑敏,你係咪低能架? 7個月大b女餵飲紅酒, 都唔阻止?

經期冇影疑又有喜
徐淑敏爆老公灌醉 B女2010年11月18日
徐淑敏和老公黃浩昨晚在銅鑼灣慶祝結婚周年紀念及新店開幕,徐淑敏自爆懷疑又有喜,隨時三年抱兩,又指老公向 7個月大女兒灌酒,但怕傷感情,不敢直接話他。黃浩則大讚老婆旺夫、囡囡好腳頭。
徐淑敏與黃浩去年奉子成婚,今年 3月產下女兒 Vianna。兩人昨晚在黃浩投資過千萬的銅鑼灣壽司店及台菜店,慶祝結婚一周年紀念,順道舉行開業酒會。
縮胸 6吋難受

徐淑敏昨日下午先去旺角,為無綫台慶試戴重 60多卡、價值 550萬元鑽飾,越來越瘦的徐淑敏直言現只有 100磅,上圍由陀仔時的 37吋跌到 31吋,她說:「感覺輕鬆咗,不過一下子冇咗 6吋,都好難接受。」
BB女 Vianna重 21磅,老公黃浩也因愛飲酒變肥仔,惟獨徐淑敏瘦削,她爆老公有時更將香檳、紅酒給 7個月大的囡囡飲,她說:「佢飲醉咗,我冇阻止佢,唔想傷害夫妻感情,通常第二日話畀奶奶聽,等佢講。」她之前謂 30歲前要生夠四個,徐淑敏透露月事遲來個多月,懷疑已經有喜,她說:「未知,我有信心好快,會係兔 BB,有感覺係仔,我真係想趁後生生多啲。」

「最好 6月兔仔」
黃浩(右二)投資千萬在銅鑼灣開食肆。
對於老婆是否有喜,黃浩昨晚謂下星期才能確定,他說:「都想三年抱兩,最好 6月兔仔啦, 6月出世好聰明。」
黃浩大讚老婆旺夫、囡囡好腳頭,他說:「之前去旅行,放低咗啲生意,跟住遇到佢(太太),所有嘢都好順,個女出世之後幾日,就搵到呢個舖。楊天命師傅話個舖係旺丁旺財。」他指囡囡識食,聞到咖喱好開心,更笑指囡囡才是咪神,他說:「我個女係咪神,佢好大咪,好大隻!」

對呢兩公婆無好感, 做show幫鋪頭賣廣告!!!

大宅

好媽媽勳章

經期冇影疑又有喜
徐淑敏爆老公灌醉 B女2010年11月18日
徐淑敏和老公黃浩昨晚在銅鑼灣慶祝結婚周年紀念及新店開幕,徐淑敏自爆懷疑又有喜,隨時三年抱兩,又指老公向 7個月大女兒灌酒,但怕傷感情,不敢直接話他。黃浩則大讚老婆旺夫、囡囡好腳頭。
徐淑敏與黃浩去年奉子成婚,今年 3月產下女兒 Vianna。兩人昨晚在黃浩投資過千萬的銅鑼灣壽司店及台菜店,慶祝結婚一周年紀念,順道舉行開業酒會。
縮胸 6吋難受

徐淑敏昨日下午先去旺角,為無綫台慶試戴重 60多卡、價值 550萬元鑽飾,越來越瘦的徐淑敏直言現只有 100磅,上圍由陀仔時的 37吋跌到 31吋,她說:「感覺輕鬆咗,不過一下子冇咗 6吋,都好難接受。」
BB女 Vianna重 21磅,老公黃浩也因愛飲酒變肥仔,惟獨徐淑敏瘦削,她爆老公有時更將香檳、紅酒給 7個月大的囡囡飲,她說:「佢飲醉咗,我冇阻止佢,唔想傷害夫妻感情,通常第二日話畀奶奶聽,等佢講。」她之前謂 30歲前要生夠四個,徐淑敏透露月事遲來個多月,懷疑已經有喜,她說:「未知,我有信心好快,會係兔 BB,有感覺係仔,我真係想趁後生生多啲。」

「最好 6月兔仔」
黃浩(右二)投資千萬在銅鑼灣開食肆。
對於老婆是否有喜,黃浩昨晚謂下星期才能確定,他說:「都想三年抱兩,最好 6月兔仔啦, 6月出世好聰明。」
黃浩大讚老婆旺夫、囡囡好腳頭,他說:「之前去旅行,放低咗啲生意,跟住遇到佢(太太),所有嘢都好順,個女出世之後幾日,就搵到呢個舖。楊天命師傅話個舖係旺丁旺財。」他指囡囡識食,聞到咖喱好開心,更笑指囡囡才是咪神,他說:「我個女係咪神,佢好大咪,好大隻!」

對呢兩公婆無好感, 做show幫鋪頭賣廣告!!!

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

又指老公向 7個月大女兒灌酒,但怕傷感情,不敢直接話他。

甘樣係虐兒啦,報警!
Bb飲紅酒,唔係咒佢,但死左就唔好喊啦!
---生命無價,請支持領養---

複式洋房

搞錯呀,驚同老公傷感情唔話去,唔係老公重要個囡呀,個腦係咪有問題呀,佢肯定比人插爆,睇住黎

伯爵府

攞個囡當公仔咁玩,可唔可以告佢虐兒?!

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

不知所謂的媽媽...我覺得佢生bb只係為令老公高興, 將個bb當玩具咁玩....

佢吾止低能, 直頭係白痴兼無腦.....

侯爵府

今朝睇到內文都唔明, 點解唔阻止.....生完個腦未搵返???

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

無法啦,得罪條大水喉,唔驚咩!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

驚比老公吐口水嘛

原帖由 FOURSEASONS 於 10-11-18 11:19 發表
搞錯呀,驚同老公傷感情唔話去,唔係老公重要個囡呀,個腦係咪有問題呀,佢肯定比人插爆,睇住黎

子爵府

原帖由 ccng888 於 10-11-18 11:24 發表
不知所謂的媽媽...我覺得佢生bb只係為令老公高興, 將個bb當玩具咁玩....

佢吾止低能, 直頭係白痴兼無腦.....
呢個''佢''同我99一樣,99都咁樣試過俾bb飲紅酒 ,咁你們又點睇呢 ?係咪要告99呢 ? 我阻止俾拒 !!!!!!!!!!!!!!!!!

子爵府

醒目開學勳章

真係白痴, 無腦呀!

公爵府

唉..佢兩公婆都有問題架喇....

大宅

呢PAIR都係1個貪財, 1個貪色.

絕唔覺佢地有愛情可言.(直覺)

大宅

bad taste!

公爵府

侯爵府

好媽媽勳章

仲以為2個都係好老豆老母, 原來係白痴1家
原帖由 mini_yan 於 10-11-18 11:36 發表

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

痴線架,差人見到呢段報導應該要用野la,告佢地虐兒/疏忽照顧兒童

男爵府

好媽媽勳章

佢地好煩, 唔係講生仔, 就講個胸 呢度無人想知佢幾時再生呀))))))))

都唔知佢點做人亞媽

不嬲都唔多睇好佢地段婚姻

侯爵府

BB飲紅酒???? 真係俾呢D潮媽嚇壞.

子爵府

醒目開學勳章

虐兒

首頁
12345...7

尾頁

跳至