想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

咁多位, 我今日打左去仁安BOOKING呀...2個月後有得睇...唔知有冇人睇過口碑好唔好呢?

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我睇開佢架
佢ok架~ 係講嘢快咗d~ 你第一次最好寫低有咩問題想問佢呀~ 因為到時會唔記得架~

大宅

原帖由 sytckm 於 10-11-19 17:18 發表
我睇開佢架
佢ok架~ 係講嘢快咗d~ 你第一次最好寫低有咩問題想問佢呀~ 因為到時會唔記得架~

你好呀sytckm, 謝謝你既提點呀! 介唔介意講下睇左佢有冇d咩成效同進展???

公爵府

原帖由 totokingdom 於 10-11-19 17:33 發表

你好呀sytckm, 謝謝你既提點呀! 介唔介意講下睇左佢有冇d咩成效同進展???

我揾佢做過iui但失敗了~ 所以佢建議我做子宮內窺鏡檢查~ 幫我清走d lim連同刮平番內膜~ 之後我自然bingo了....而家9週喇~

複式洋房

sytckm, 你試左幾耐

原帖由 sytckm 於 10-11-20 00:03 發表

我揾佢做過iui但失敗了~ 所以佢建議我做子宮內窺鏡檢查~ 幫我清走d lim連同刮平番內膜~ 之後我自然bingo了....而家9週喇~

公爵府

原帖由 momo100 於 10-11-21 00:50 發表
sytckm, 你試左幾耐

我5月睇佢~ 10月自然bingo了~ 我同老公都覺得個子宮內窺鏡檢查係有幫助的~ 開頭我都諗咗好耐做唔做呢個檢查...因為又貴 (萬七,但保險claim得番) 又傷身 (要全身麻醉) 但老公話睇得佢就要信佢...咁就做咗次iui唔成功後就做咗呢個檢查了~
我前後都努力咗3年~ 但我同老公由拍拖到bingo前12年都無避孕架~ 所以自然bingo到真係好奇蹟.......

首頁

尾頁

跳至