自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好失望, 太黑暗, 唔識合小朋友. 點解無咩點講Dumbledore?

別墅

好媽媽勳章

你話電影? 乜上咗啦咩

侯爵府

好媽媽勳章

我都冇聽or睇過話上既, 樓主你係咪睇左d咩特別場......
原帖由 蒨沂媽媽 於 10-11-22 09:36 發表
你話電影? 乜上咗啦咩

男爵府

原帖由 mizuho 於 10-11-22 04:23 發表
好失望, 太黑暗, 唔識合小朋友. 點解無咩點講Dumbledore?

上集死左啦!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

美國11月19日上畫,香港12月16日先上喎,邊度有得睇呀﹖我都等緊~

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

香港聖誕上, 等緊!!

樓主係咪係外國睇咗?

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Part 1 電影預告

複式洋房

上左呢咩??

子爵府

好媽媽勳章

甘快睇咗?
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離。

別墅

好媽媽勳章

其實樓主會唔會係講緊本書呀?
最後一集正斜大戰. 呢d場面實有啦. 好正常啦! 不過, 我最失望係追咗咁多年終於都到咗最後了. 冇得再追才最失望

版主

樓主應該係喺美國睇左,我地未上~

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

係啊, 第7集本來就好緊張, 唔係笑料了, 我都唔except佢會故事輕鬆wor (佢輕鬆我就真係失望喇)
dumbledore 死左喇wor.......去到7.2最尾應該會出場.......
原帖由 蒨沂媽媽 於 10-11-22 10:12 AM 發表
其實樓主會唔會係講緊本書呀?
最後一集正斜大戰. 呢d場面實有啦. 好正常啦! 不過, 我最失望係追咗咁多年終於都到咗最後了. 冇得再追才最失望

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

無得話失望唔失望架喎
其實佢一路以黎的故事都幾沈重下架喎我覺得

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

外國官方是19.11.2010上映,
香港未上的...
原帖由 蒨沂媽媽 於 10-11-22 09:36 發表
你話電影? 乜上咗啦咩

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個人是超級fans,所以點都會捧場

雲母殿

如果跟番小說的情節,Dumbledore只會是在石內卜的回憶,以及尾段真相大白後,才以哈利腦中的影像的形式來出現...

原帖由 mizuho 於 10-11-22 04:23 發表

別墅

好媽媽勳章

回復 12# Charlotte_mom 的帖子

係呀! 小小鄧不利多.

大宅

畀面勳章

其實本書係好heavy, 從來唔覺得佢係兒童故事
(除咗主角係個中學生 )
日本の平安を祈ります

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好期待去睇就真,由我天生麗質,
等到就黎做第三任媽咪喇~

子爵府

原帖由 joey_23 於 10-11-22 13:15 發表
好期待去睇就真,由我天生麗質,
等到就黎做第三任媽咪喇~

咁家陣呢?
20101011190800M

酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆

首頁

尾頁

跳至