自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

好媽媽勳章

我覺得佢地ge愛情好感動...出生入死,不能言喻..

琥珀宮

我都覺得係好結局。

男爵府

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

侯爵府

好媽媽勳章

post 多次先

我見到劉醒在1983年段穿the north face既gore-tex既風樓滑雪, 識貨

同埋

最尾叫小朋友名果段好感動..........流眼淚

其實今晚係第一次睇lee套劇, 真既

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

但要等30年先可以再見真係悲情左D, 仲要見番無耐(好似幾年)劉醒又走埋.

男爵府

醒目開學勳章

係呀.
好感動.
失去聯絡30年,好彩臨尾可以重逢,但只得幾年美好光景....
喊到我死.

原帖由 等運到 於 10-11-28 23:33 發表
我覺得佢地ge愛情好感動...出生入死,不能言喻..

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

:-( 我地睇就快, 30年分開真係好慘........最後算係完美啦, 不過都係好陰公....:-( :-( :-(

男爵府

醒目開學勳章

嗯.
尾段長大左嘅陳美婷對九姑娘嗰番說話,
覺得好發人心醒.

原帖由 哈爾濱 於 10-11-28 23:36 發表
post 多次先

我見到劉醒在1983年段穿the north face既gore-tex既風樓滑雪, 識貨

同埋

其實今晚係第一次睇lee套劇, 真既 ...

男爵府

醒目開學勳章

係呀... 好陰公咖....

講真,晴晴嗰part我仲未喊.

原帖由 kc_01k 於 10-11-28 23:38 發表
:-( 我地睇就快, 30年分開真係好慘........最後算係完美啦, 不過都係好陰公....:-( :-( :-(

禁止訪問

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

最感人係九姑娘,返去找劉醒地。。。。
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

原帖由 kswiss 於 10-11-28 23:52 發表
如果不是分開30年會更好, 太長了, 不過, 這就是現實.

相信, 有好多真實個案係沒有機會見.

結局。。見返都好過無!!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

原帖由 celery 於 10-11-28 23:42 發表
係呀... 好陰公咖....

講真,晴晴嗰part我仲未喊.

晴晴大家都預左佢死,死好多次都唔死,所以無 Feel!!

買基金真係好傷

子爵府

唔知 tbb 有冇上嚟攞觀眾意見呢

呢樹晚晚一做完戲,都有貢多意見mouth:
20101011190800M

酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆

琥珀宮

我都係,眼濕濕咁,諗起《舒特拉的名單》。

我都係第一次睇哂成齣劇,平時睇D唔睇D,算叫做冇睇過。

原帖由 哈爾濱 於 10-11-28 23:36 發表
post 多次先

同埋

其實今晚係第一次睇lee套劇, 真既
...

禁止訪問

首頁
12345...6

尾頁

跳至