自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

http://www.takungpao.com/hm/top/2010-12-02/185597.html

主辦單位未有因通脹加租,而參展商亦十分「識做」,與廠商會齊齊以平價抗通脹。位元堂藥廠總經理黃淑芳表示,去年展期經濟尚未完全復蘇,但上年每人平均消費亦達五百元,內地客每人平均消費額更過千元,今年雖然消費者購買力大增,但仍不會加價。「人民幣上升令成本上升,不過我們大部分産品不會加價,希望薄利多銷,令生意額上升三成。」位元堂響應廠商會的「一元産品大優惠」,在展期首星期推出一元即食翅,每日售一百五十份,希望帶旺攤位墮胎吸引更多市民購物。

其實呢句係乜意思呀?

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

忍唔住笑左...

搞咩呀, 打完稿冇人翻睇下就登出嚟?

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

男爵府

好媽媽勳章

公爵府

好媽媽勳章

我估佢係想講"希望帶旺攤位人流"
由於係阿公報, 可能係以簡體打
到轉番做繁體時, 自動轉番相應語體
咁內地墮胎就係叫人流.

無論如何, 好明顯係冇校對就出咗街!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

即係咩 ?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ellawyc 於 10-12-2 12:20 發表
咁內地墮胎就係叫人流.

無論如何, 好明顯係冇校對就出咗街! ...

你好犀利!
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 ellawyc 於 10-12-2 12:20 發表
咁內地墮胎就係叫人流.

係喎!人工流產,都係你醒.

男爵府

好媽媽勳章

勁!
我係bk出post都係冇校對就出...

內地墮胎就係叫人流.

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

咁內地墮胎就係叫人流.

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你一講, 就真係明白晒!!

咁內地墮胎就係叫人流.

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

BK媽媽好勁呀

咁內地墮胎就係叫人流.

男爵府

BK Milk勳章

子爵府

好媽媽勳章

勁過BOWIE LAM
可唔可以喺相簿加相落個人簽名度?

洋房

多謝解答

子爵府

原帖由 AnnaFlower 於 10-12-2 12:10 發表
。「人民幣上升令成本上升,不過我們大部分産品不會加價,希望薄利多銷,令生意額上升三成。」位元堂響應廠商會的「一元産品大優惠」,在展期首星期推出一元即食翅,每日售一百五十份,希望帶旺攤位墮胎吸引更多市民購物。

其實呢句係乜意思呀?

唔出位,典引你 post 企出嚟
20101011190800M

酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆

公爵府

好媽媽勳章

我一睇都忍唔住笑咗
大佬.....幾"擬人", 都擬唔到個攤位去墮胎架~~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

呢樣由簡轉繁我都成日要做,真係好多都唔同左

但呢個真係
笑死人

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咁內地墮胎就係叫人流.

首頁

尾頁

跳至