美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

脂肪成36.5% 減20磅 先標準

佢比左d 食物份量我 都係叫我自己選擇食物
如果join 就 3個月 一星期見一次
300蚊 x 12 咁 ! 不過今日冇運動教練 所以冇提運動
心大心細!! 我唔係中大生 冇八折~~

大宅

我都係上星期剛開始
如果係沙田睇會平過中環$50一次

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 caring_child 於 10-11-17 23:17 發表
我都係上星期剛開始
如果係沙田睇會平過中環$50一次

方法係點架?一星期見一次有效嗎?
沙田邊度呀?

子爵府

好媽媽勳章

個套餐係點嘅?
一定要買 10 次??

大宅

好媽媽勳章

我覺得剛開始減最好一星期見兩次, 可以比營養師幫跟緊d, 我嗰時跟足個c既指示頭兩個月己經減咗2xlbs.我依家減咗40lbs收工了.

大宅

我番工唔就腳 要拎假去見有d 煩~~

係中環300蚊一次 以你需要黎計囉
我要減3個月 so 係12次

300x 12 咁囉 不過我再去呀 ~ 心大心細

都係跟佢叫咁食 幾多 飯類 肉類咁 小油小鹽走甜!! + 運動!

大宅

原帖由 Pigbaby 於 10-11-18 11:21 發表

方法係點架?一星期見一次有效嗎?
沙田邊度呀?

都係跟餐單份量, 效果要再見多幾次先知
沙田係威爾斯醫院
我平日都係要返工, 星期六先去得

大宅

請問各位要點約?我想知?謝謝!

大宅

原帖由 join2004 於 10-11-20 16:33 發表
請問各位要點約?我想知?謝謝!

website:http://www.sph.cuhk.edu.hk/cns/contact.htm
你可以直接打去約

複式洋房

我都見左營養師...目標40磅...6個月時間喎...第一次收600費用...星期一開始...3個月比一次$...大約3千幾...希望ok啦...試下3個月先...

大宅

跟左餐單十日, 開始懷念零食, 甜品..........

複式洋房

我又冇喎...加上我又唔食甜品...家陣2星期...自己都覺得食野清淡左...希望輕輕鬆鬆達到目標啦...

原帖由 caring_child 於 10-11-21 19:03 發表
跟左餐單十日, 開始懷念零食, 甜品..........

大宅

兩個星期有冇效果呀?

禁止訪問

回覆 4# 靚靚安妮 的文

複式洋房

營養師減肥...??

好貴喎, 都係教你食少D之嘛.

禁止訪問

回覆 1# monicamonicahk 的文章

子爵府

各位,

我係舊年11月開始係中大中環果間減....1年後的今天,減了55磅,但仲有15磅要減.....基本上呢一年我已經用了8000元左右,要計番一年8000,一個月都不用1000都算ok....只要跟足佢o既餐單,應該減到.
最初我點解選中大,感覺上佢唔會以商業角度去經營...好怕果D我有XXXPLAN, join 左包你減幾多磅敢.... 所以以信譽黎講,中大應該會好dd....
大家一齊努力啦!!!!

大宅

原帖由 april48 於 10-12-4 01:09 發表
各位,

我係舊年11月開始係中大中環果間減....1年後的今天,減了55磅,但仲有15磅要減.....基本上呢一年我已經用了8000元左右,要計番一年8000,一個月都不用1000都算ok....只要跟足佢o既餐單,應該減到.
最初我點解選中 ...

你好厲利呀!
而架需要做幾多運動呢?

民房

一定要join plan架? 無得逐次逐次計架..??

大宅

原帖由 emily203 於 10-12-4 15:09 發表
一定要join plan架? 無得逐次逐次計架..??

其實佢係逐次計, 第一次做評估時會計你減幾多及幾耐, 預計你每星期覆診一次甘, 分期數收, 我自己就三個月, 聽過其他人要求收兩個月一次都得

首頁

尾頁

跳至