自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

星期日要去尖沙咀文化中心觀禮, 泊架車係邊係又平又近呢?

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

中間道 $20 per 1 hr ~

大宅

原帖由 DammiMa 於 11-1-12 10:31 發表
中間道 $20 per 1 hr ~

係咪即係 ymca o個度呀?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

北京道1號lor
weekend好似 $30一個hr

如果唔係就新世界, 不過唔知幾一個hr

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

原帖由 WW 於 11-1-12 10:57 發表

係咪即係 ymca o個度呀?

唔係.中間道停車場是喜來登隔離果個.

公爵府

新世界?唔係拆咗喇咩?應該中間道停車場最近而且唔貴.

中間道停車場不是在YMCA/半島那邊的中間道,而是喜來登酒店隔離.

男爵府

新世界is still available at the SOGO side...
only $20/hr.
if you spend $100 at Sogo, 1 hr free. max 2 hrs free..

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

泊海港城唔會近d咩?
最近ocean terminal有露天位果個
好似$24/hour
係海港城消費滿一定金額(好似$200)有2個鐘free parking

首頁

尾頁

跳至