美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

hi, 各位sis

再接再厲,大家努力再減多d。

大宅

好媽媽勳章

加油..加油...我就想快d過咗個寒冬, 真凍既天氣簡直係減肥大敵

男爵府

我死得喇, 呢個月狂食, 又無做運動, 我減完3.5個月肥返10LBS呀...死喇..........但營養師唔比我CUT餐單.....聽日要見佢添呀....OH NO........

大宅

好媽媽勳章

我昨日番去都重咗2lbs T.T, 再係咁落去我都怕步你後塵.

原帖由 JHsbb 於 11-1-18 11:37 發表
我死得喇, 呢個月狂食, 又無做運動, 我減完3.5個月肥返10LBS呀...死喇..........但營養師唔比我CUT餐單.....聽日要見佢添呀....OH NO........

大宅

WA..New part...等我抄返上文先!

今日見沒咁冷我就著裙,著瘦腿leggings,真的好想回到唔洗著瘦腿leggings都咁slim的日子...Time flies...
今日唔知又會否勁去水呢?

JsHbb,
唔係馬?10磅?積水可能都佔四五磅架,去下水再磅啦!
我昨晚上磅重,去到116,我立即做返dd運動。唔得啦,咁落去,過年點見姨媽姑姐ah?

男爵府

原本我同你差唔多重, 依傢你都有成116呀? 我成120呀, 所以今日食椰菜喇, 希望落返D啦, 激死我呀....我同你原本有110之嘛....可能尋晚慶祝個仔及我生日, 去食BUFFET, 所以重左D呀....

我D朋友話我得返110太瘦, 返而話我依傢望落去就正常晒.....連營養師上次返去見佢佢都話望落去都唔覺得我肥, 但一磅重就肥晒....

原帖由 tomatolala 於 11-1-18 13:41 發表
WA..New part...等我抄返上文先!

今日見沒咁冷我就著裙,著瘦腿leggings,真的好想回到唔洗著瘦腿leggings都咁slim的日子...Time flies...
今日唔知又會否勁去水呢?

JsHbb,
唔係馬?10磅?積水可能都佔四 ...

大宅

我肥在下身,所以手臂未肥呀,但腿就粗了
我前日磅只是113,昨晚竟達116,嚇死我!
我地一起努力啦!
原帖由 JHsbb 於 11-1-18 14:17 發表
原本我同你差唔多重, 依傢你都有成116呀? 我成120呀, 所以今日食椰菜喇, 希望落返D啦, 激死我呀....我同你原本有110之嘛....可能尋晚慶祝個仔及我生日, 去食BUFFET, 所以重左D呀....

我D朋友話我得返110太瘦, 返而 ...

大宅

係呀!唔好步我地步塵,更要以Lucky為誡呀!
原帖由 manyu0826 於 11-1-18 13:18 發表
我昨日番去都重咗2lbs T.T, 再係咁落去我都怕步你後塵.

男爵府

無錯....我個女依傢返埋朝早及坐埋校車, 我終於有時間去做運動--->游水.................

原帖由 tomatolala 於 11-1-18 14:32 發表

大宅

好媽媽勳章

好鬼衰架你

原帖由 tomatolala 於 11-1-18 14:32 發表

禁止訪問

大宅

哈哈..妳真係好鬼衰架,又提起我D衰野...阿MAN冇甘涷之后一定可以減番之前個重量,因為佢同我一樣衰偷食唔做運動啫

大宅

係架,但沒不勞而獲,因全沒做機、沒吃藥!!要肯聽營養師話,肯做下運動就減到。
原帖由 紫_盈 於 11-1-18 19:58 發表
想問下是否真的減到?價錢貴唔貴?

大宅

哈哈!Miss u 呀!咁久唔出來,唔刺激下你,點會蒲頭呀!成功!
你減成點呀?五磅?八磅?
原帖由 luckybabymama 於 11-1-18 23:19 發表

哈哈..妳真係好鬼衰架,又提起我D衰野...阿MAN冇甘涷之后一定可以減番之前個重量,因為佢同我一樣衰偷食唔做運動啫

昨日著了瘦腿leggings去水呀,但沒之前兩次咁多!
今早上磅回到112lbs...Yeah...著褲著boots都好鬆動!
前日真的嚇C我,之前果晚已經見116lbs, 仲要著長boots zip不上...好down...好在今日就OK返晒!
真的要"戒嚴"足d,同多喝水,否則真係好腫!
唉!你們有人易水腫嗎?

大宅

乜著瘦腿leggings去到水嗎? 係咪上次呀man幫我地買果對呀? 呢牌咁凍好少著裙,加上著果對要著耐d,朝早多數都好遲起身,唔想返工遲到咁多,好耐冇著過了。

原帖由 tomatolala 於 11-1-19 07:45 發表

昨日著了瘦腿leggings去水呀,但沒之前兩次咁多!
今早上磅回到112lbs...Yeah...著褲著boots都好鬆動!
前日真的嚇C我,之前果晚已經見116lbs ...

大宅

好媽媽勳章

見tomatolala講到咁好, 我今日都着咗番工, 其實對socks算幾厚, 着咗都唔算凍, 我就冇去水效果, 不過着咗再着boots真係鬆動好多, 同埋包度對腳實一實好舒服.

昨日係街見到個成年幾冇見既frd, 嘩....肥咗起碼兩個碼,
佢係容易肥既人, 人又高, 嗰時失戀減得好成功, 好fit好靚, 不過係用自己唔食野既方法減, 依家拍番拖, 就攪成咁.... 攪到我即刻唔敢再鬆懈落去.

原帖由 karjo214 於 11-1-19 08:09 發表
乜著瘦腿leggings去到水嗎? 係咪上次呀man幫我地買果對呀? 呢牌咁凍好少著裙,加上著果對要著耐d,朝早多數都好遲起身,唔想返工遲到咁多,好耐冇著過了。

...

男爵府

我想知最近有冇人JOIN左新PLAN 如果減50LBS 大約要幾錢 ?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我50磅要$13992

我好耐無留言了, 因為自己成日亂食野, 都無輕到, 轉眼間, 我的療程還有兩星期就完了, 宜家125磅, 減了32磅, 不過我同營養師講我唔會就咁停頓, 我會慢慢減, 希望我都會有一天到110磅啦!

大宅

係呀!我在隔離果版見有人話連續著就真係幼一寸,但我今日沒再著了,瘦左著褲都著到對boots啦!明天又著下先!
你水腫嗎?
原帖由 karjo214 於 11-1-19 08:09 發表

...

大宅

我冇boots著,又唔係好覺,不過睇我Fat rate,我估係脂肪多d,period時就會好覺,不過我多數整1-2餐薯湯去水。

原帖由 tomatolala 於 11-1-19 13:42 發表
係呀!我在隔離果版見有人話連續著就真係幼一寸,但我今日沒再著了,瘦左著褲都著到對boots啦!明天又著下先!
你水腫嗎?

首頁

尾頁

跳至