美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

D皮膚好差呀 , 係咪好好架? 若只可買一樣, 邊個PRODUCT隻好呢?

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

好差係有紋?暗瘡?凹凸不平?

水晶宮

環保接龍勳章

I used this brand many years ago. I think 雪花秀and SKII are better

男爵府

我 都 用 過 , may be can help you, what is your problem ar?

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我而 家都用緊. very good!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

有紋用VALMONT會幫到你,但暗瘡果D就吾好用VALMONT la

水晶宮

畀面勳章

i used valmont for many years, 但最近轉左SOTHYS, 不過佢嘅RENEWING PACK我一路KEEP住用, 好掂GA.

複式洋房

回覆 2# sandy1425 的文章

有紋(額頭火車軌), 好DRY, 皮膚敏感,
renewing pack = night cream ?
幾錢?

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 YanPui 於 11-1-11 20:47 發表
有紋(額頭火車軌), 好DRY, 皮膚敏感,
renewing pack = night cream ?
幾錢?

renewing pack =mask

好好用!我有KEEP住用

水晶宮

renewing pack

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

i have used face factor 2, eye factor 2 & 24hrs cream for half a month. my face has become smoother & look more radiant than b4. sometimes, i use renewing pack. I apply thick & stay for an hour.

but one important thing to maximize the effectiveness of the skincare products is remove the dead cells regularly.

男爵府

我都係用renewing pack , Bio regenetic, 24 hours cream, Exlcir cream 幾好用.

卓 X 買好似有 renewing pack 同 bio regenetic 好 似 有 六折,妳可考慮買salon size. Ok ga.

Or 你可考慮買 La prarie Caviar cream, Erno Laszlo 的 cream P Lotion, IM's night cream 呢 的 都 係有 Brand 的 products, 一定over 1000.00

如果想平平地,不妨試下用 Aquaeous cream, 萬 X 都 係 26.90, 俄 羅 納英 around 69.00 妳自己衡量一可budget.

我 本 來 用 有brand products, 不過 有 次 試 左個 仔 的 cream, 又幾好用喎。
而家用埋餘下products, 會轉下個仔的cream, 小朋友都用得,我地就冇問題啦.

就算唔得,咪當 body cream 用埋佢, 都唔過100.00 元.

複式洋房

唔該晒你地先
總結你地既意見, 我想試下RENEWING PACK, 通常你地幾耐做一次架? 係咪可以FU過夜?

男爵府

原帖由 YanPui 於 11-1-13 14:05 發表
唔該晒你地先
總結你地既意見, 我想試下RENEWING PACK, 通常你地幾耐做一次架? 係咪可以FU過夜?

佢個instruction 就話stay on our face for 20 mins,
但我冇理架, 試過 stay over night, 又冇事喎。

伯爵府

原帖由 shadowrainbow 於 11-1-12 10:53 發表
我都係用renewing pack , Bio regenetic, 24 hours cream, Exlcir cream 幾好用.

卓 X 買好似有 renewing pack 同 bio regenetic 好 似 有 六折,妳可考慮買salon size. Ok ga.

Or 你可考慮買 La prarie Caviar crea ...

我開頭都係咁諗, 我女之前有濕疹, 令我接觸左好多果類既cream, 覺得不如都用呢d cream, 但唔知係未我問題, 用一排 (唔使耐, 一頭半個月), 皮膚乾就一定唔會, 但會暗同鬆, 幫我做facial既人就知道我呢一排一定用左其他既, 總之年紀開始大真係要用番d好既護膚品, 呢d $$真係唔慳得

男爵府

原帖由 fatping 於 11-1-14 14:15 發表

我開頭都係咁諗, 我女之前有濕疹, 令我接觸左好多果類既cream, 覺得不如都用呢d cream, 但唔知係未我問題, 用一排 (唔使耐, 一頭半個月), 皮膚乾就一定唔會, 但會暗同鬆, 幫我做facial既人就知道我呢一排一定用左其 ...

Fatping mummy,

我試下用Aloe vera / lemon 呢的天然的東西。
好有用架,可以一試。
貴野一樣會有用,但你睇下我地的grandmother, 佢地的skin 幾好架。咪又係用的好老土的 " 俄羅納英 " or Oliver oil....

有個阿婆仲教我用fresh milk 做mask, 不 知幾 好 用。

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

renewing pack 最好唔好overnight, 我都係最多1hr, 然後"卒"走去再過水. 佢唔係cream嚟...

水晶宮

最好都係 Renewing Pack

首頁

尾頁

跳至