自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

親愛的客戶:

感謝閣下在你的婚禮中了選擇伊xx的服務,在此再次祝閣下婚姻美滿快樂。現在我們更著力照顧你婚後的需要,隆重推出新的「嬰兒性別選擇服務」。

閣下有否打算生育組織家庭,又或者為你們的家再添一位新成員呢?閣下會否特別喜歡男孩的活潑好動,或是喜歡女孩的溫文儒雅?現在我們已跟多間醫院合作,以科學化的方法,為你們選擇自己喜歡的嬰兒性別。

演藝 / 明人界都有成功例子:包括李嘉欣、黎姿、恒基兆業 李家傑 等等。

我們誠意邀請你和你的伴侶到來聽取一個座談會,詳請如下:

日期:2010年11月20日(星期六)
時間:3:00pm – 5:00pm
地點:九龍塘

屆時我將會詳細講解嬰兒性別選擇的原理、程序、費用等各項資料。

版主按:刪除部分資料

我曾經收過封咁樣既Email,唔知有冇人去參加過呢個講座呀?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

HK好似無得揀性別bor.

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

犯法喎 , 代母都唔可以架 .

quote]原帖由 pigpigyy 於 11-2-12 11:14 發表
HK好似無得揀性別bor. [/quote]

男爵府

生男生女是天意啊,不會選擇此類服務

禁止發言

大宅

嘩眾取寵.

公爵府

點解?作野囉!

原帖由 HY2007 於 11-2-12 16:37 發表
演藝 / 明人界都有成功例子:包括李嘉欣、黎姿、恒基兆業 李家傑 等等。

如果香港做可以揀性別,點解黎姿生女唔係生仔?

大宅

我相信李嘉欣都唔係揀性別既.

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我都係最近check返D舊Email先睇到~~違法o既距地都夠膽咁高調,仲鼓勵我地去參加個講座······

大宅

搵"生果報" !!

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

幾年前行BB展, 見有這些服務的公司擺POOL。

首頁

尾頁

跳至