美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下,有無一D用緊NU Skin的?
我表姐佢話呢個牌子好work,所以我想試下佢D 眼霜,唔知大家知唔知效果如何?
仲有,我見網上有分美國進口版,香港版同大陸版,請問,有無分別架?我見大陸官網賣360人仔,但香港官網賣480紙,好似貴好多喎!~
仲有,聽聞join會員會有折,但其實最多係幾多折呀?
本人未開始用,所以想問下再用!~THX!~

大宅

我見好多post都唔係share好多,想問想講都無計,有無人可以解答下呢隻牌子的問題?

大宅

push!~請各位回下我啦,我真係好想知...點解個post沉得禁快架...

大宅

push

大宅

又沉左了,push!~

大宅

push!~

大宅

我都用了8年啦!很好用,眼霜不會起油脂粒,其產品水份高,而且都是抗老化!
在網上銷售的是得不到香港公司保障。香港公司的價錢過公開的,會員也可參加公司的折扣計劃,買護膚品有9折,保健品最高75折,所有會員可自願參加!
我就建議你自己從Nuskin香港公司買,若有什麼問題,都會有公司同事處理,若買網上,中國,美國產品,就不在香港公司處理範圍!
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

如果你在Nuskin香港官網的價錢,這是零售價,不是會員價,更不是公司的折扣價!如眼霜大概$300幾,睇吓有冇9折!9折計劃要買滿大概$500,才有折扣!
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

如果你在Nuskin香港官網的價錢,這是零售價,不是會員價,更不是公司的折扣價!如眼霜大概$300幾,睇吓有冇9折!9折計劃要買滿大概$500,才有折扣!

子爵府

我在加拿大已是會員,返來HK都去CWB Nuskin店買, member 平好多

大宅

個post終於有人回了!~未沉呀!~好感動!~~~
我睇個NUskin的HK官網睇到好亂,有得登記成為直銷商,又有得登記做會員...咁其實係咪同樣的野來架?使唔使會員費或者其他條件架?

子爵府

其實我join果陣係因為我個fd join...冇任何fee.....我地諗住自己買product用有discount
但我over一年冇買野,一般我online/tel訂完去CWB拿貨,如你有需要用我個member,我聽日打去nuskin check下仲係咪active先...我應係member, 我fd係直銷商...

大宅

我見內地NUSKIN的官網裡,成日都有活動,但係HK的官網就無....價錢差好多呀!~

大宅

想問下,係咪一定要去CWB攞貨架?我住青衣,有無其他地點架?
原帖由 wingyan008 於 14/2/2011 22:27 發表
其實我join果陣係因為我個fd join...冇任何fee.....我地諗住自己買product用有discount
但我over一年冇買野,一般我online/tel訂完去CWB拿貨,如你有需要用我個member,我聽日打去nuskin check下仲係咪active ...

大宅

nuskin在銅鑼灣和旺角都有Shop, 銅鑼灣係大Showroom ,旺角就細D。在Nuskin會員就是直銷商,意思一樣!但銷唔銷售,經唔經營係自由意願!重有各人消費的價錢係一樣,只係睇你有冇參加折扣計劃,而計劃是所有會員都可自由參加!

大宅

哦!~原來旺角都有分店,但係除左大細有分別外,入面的野一樣禁齊嗎?仲有,NUSKIN有無美容院架?
原帖由 puipuiqueen 於 15/2/2011 00:44 發表
nuskin在銅鑼灣和旺角都有Shop, 銅鑼灣係大Showroom ,旺角就細D。在Nuskin會員就是直銷商,意思一樣!但銷唔銷售,經唔經營係自由意願!重有各人消費的價錢係一樣,只係睇你有冇參加折扣計劃,而計劃是所有會員都可自由參加! ...

大宅

仲有,我見有D網評係話自己係主任級會員,咁係咪有唔同級別的會員/直銷商架?

大宅

Nuskin係沒有美容院.
Nuskin的各級直銷商係代表經營團隊的大小, 但不論任何一級同公司買產品都是和所有會員一樣價錢, 沒有買多d, discount 多d, 好公平的.

大宅

哦!~咁兩間分店係咪都有sales架?會唔會好hard sell架?有無美容師坐陣?

複式洋房

回復 19# 0o小蘭o0 的帖子

兩間店唔會有SALES架,因為全都是熟人介紹去買的,如果你第一次就自己上去會有D迷茫

首頁

尾頁

跳至