自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我睇127小時,有到講佢自斷手擘,自已整斷d骨肉剪神經線!嗰刻嘅畫面音響我覺得好驚(從來未試過咁驚),睇左一陣個心跳得好快,呼吸有d 困難撲左係老公到,過左一陣我聽到老公問我係咪唔舒服,我先坐返好但出哂冷汗同好暈仲想嘔!
返到屋企休息一陣先舒服d.....mouth:
我都可以話係個大膽嘅人,何解我會咁駛唔駛睇醫生check 下呢

水晶宮

回覆 1# TSZYUI 的文章

真係咁驚? 樓主而家好啲未?
我叫老公同我睇佢唔肯, 話驚頂唔順

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

咁血腥...........我唔睇囉!

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

最震撼既一幕 切切切!!!

no need to see dr!!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好驚咁喎!我唔睇得呢D片...

男爵府

原帖由 cy101 於 11-2-15 18:18 發表
最震撼既一幕 切切切!!!

no need to see dr!!

Yes, this part is really so shocking!! I have to bury my head on my hubby's shoulder!

男爵府

e +冇事la,其實套戲好悶有d無聊,但係嗰幕就真係好恐佈,!其實我走嗰時都見到有幾個呆左咁坐起到...
初初仲唸住睇完去捐血.....

洋房

咁一定要睇喎.... haha!! 膽量測試
到時可能係我老公厘埋係我懷抱

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

嘩!!!我仲想睇...唔睇Lu

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

搞到我好想睇...

男爵府

原本無咩留意套戲, 家陣你咁講, 我去睇下先!!!!!!!

大宅

其實都好佩服個主角, 俾著我...只會等死

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實套戲好無聊架..
潛行深X好睇好多..
2套都係求生戲..對比大到不得了

127 已經有DVD啦..我都係係屋企睇

男爵府

原帖由 LedTV 於 11-2-15 08:25 PM 發表
其實套戲好無聊架..
潛行深X好睇好多..
2套都係求生戲..對比大到不得了

127 已經有DVD啦..我都係係屋企睇

其實我係想睇潛行深淵,但17號先上....
我起戲院睇d 氣氛同音響...好有影響力!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 TSZYUI 於 11-2-15 20:48 發表

其實我係想睇潛行深淵,但17號先上....
我起戲院睇d 氣氛同音響...好有影響力!

我已睇咗優先場啦,可以一睇

男爵府

原帖由 acbeans 於 11-2-15 08:55 PM 發表

我已睇咗優先場啦,可以一睇

我會睇呀!不過我又好驚會再驚到暈,我平時好鍾意睇d緊張刺激嘅戲架....但今次咁可能年紀大心血少呀!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 TSZYUI 於 11-2-15 21:02 發表

我會睇呀!不過我又好驚會再驚到暈,我平時好鍾意睇d緊張刺激嘅戲架....但今次咁可能年紀大心血少呀!

緊張到我都抖唔到氣..
你睇左你會明架啦

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

本來想睇......而家有啲驚

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢D劇情我都唔敢睇

首頁

尾頁

跳至