自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

岩岩講sales 打黎, 話要$179 , 簽兩年, 有broadband+ 家居電話 + 電視 + vip 服務專線(把鬼)

我8月先到期, 話考慮吓先, 佢就係咁話好低, 無得再平, 又呢又路, 我吹水話有朋友續約只需$13x , 佢話無可能, 有嘅, 佢都會介紹比我... 講講吓仲話佢都係打份工姐, 示意唔好再留難佢, 我話我都係打份工, 叫佢再平d先打黎....

其實你地續約個plan 係幾錢?

王國長老

王國長老

我bb100, 剛續兩年,$138月費,只要寬頻,其他野一律唔要。
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

複式洋房

我c6 用$195續2年 bb100
比我剷到佢上天花板

我同事165 bb100 連家居電話啦

王國長老

王國長老

我都係sales打電話黎,佢offer $149,我話 只要寬頻其他乜都唔要,再減!先減得$10。

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

侯爵府

係幾時續架, 條友仔話無可能有$13x 架喎! 好彩無信佢咋!

原帖由 edea 於 11-2-18 16:41 發表
我bb100, 剛續兩年,$138月費,只要寬頻,其他野一律唔要。

男爵府

大廚勳章

我早幾個月續架
$109/一個月,即時生效(提早完之前個約,本身係$169好似)

其實仲有個OFFER$99既,不過就要合約完左之生效 (但我計過數,$109抵D,因為早左幾個月生效,條數都係返度仲有賺)

只係HKBN100 ONLY
冇其他野

侯爵府

佢地早幾個月都有打黎, 但無offer 我呢個價喎!
$109 , 好低呀!
原帖由 pekkle1216 於 11-2-18 16:51 發表
我早幾個月續架
$109/一個月,即時生效(提早完之前個約,本身係$169好似)

其實仲有個OFFER$99既,不過就要合約完左之生效 (但我計過數,$109抵D,因為早左幾個月生效,條數都係返度仲有賺)

只係HKBN100 ONLY
冇其他野 ...

大宅

------------

--------------

侯爵府

唔係呱, 平成咁? 個sales 打比你嗎???

原帖由 beeg321 於 11-2-18 16:57 發表
我bb100,2月中 剛續兩年,$108月費+家居電話

男爵府

我5月到期, SALES開價, 168/月(12月頭打來), 我話貴, 之後都冇打過來了, 我都想佢地打來同佢地講下數....點之佢地又唔打黎...

侯爵府

我頭先個sales, 斗零都唔減比我呀!

原帖由 bonniebeee 於 11-2-18 17:04 發表
我5月到期, SALES開價, 168/月(12月頭打來), 我話貴, 之後都冇打過來了, 我都想佢地打來同佢地講下數....點之佢地又唔打黎...

侯爵府

好媽媽勳章

我打去HKBN問都要$169, so 我續咗cable $219 Broadband + TV + Phone ! 因我C6 likes Cable TV News & Finance programme.

王國長老

王國長老

新服務計劃資料 New Service Plan Details
服務計劃詳情 Service Plan Details
BR13524–BB100 1-24TH MONTH $135
登記名字 Login ID
xxxxx
計劃生效日期 Plan Effective Date
計劃合約到期日 Contract End Date
合約期後之服務月費 Monthly Fee After Contract Period
$ 298
:lol

寬頻上網服務續約確認書 Confirmation of Broadband Service Contract Renewal

多謝 閣下選用「香港寬頻」之寬頻上網服務。本公司已收到 閣下有關「更改服務計劃」之申請,現發出電郵通知有關申請已被接納及處理。有關服務計劃及賬戶資料詳列如下:
Thank you for your patronage of our Broadband service. We are glad to inform you that the Broadband Service Plan had been successfully changed upon your request. Here are your account information and service plan details:

新服務計劃資料 New Service Plan Details

服務計劃詳情 Service Plan Details BR13524BB100 1-24TH MONTH $135

登記名字 Login ID
xxxxxx

計劃生效日期 Plan Effective Date 2011-08-01

計劃合約到期日 Contract End Date

合約期後之服務月費 Monthly Fee After Contract Period $ 298

算定損害賠償 Liquidated Damage Charge $ 990 或合約期限內之剩餘月費,以較高者為準 or the remaining monthly fee that would have been payable during the minimum commitment period, whichever is higher.

侯爵府

記低左! thx!

原帖由 edea 於 11-2-18 17:12 發表
新服務計劃資料 New Service Plan Details 服務計劃詳情 Service Plan Details:BR13524–BB100 1-24TH MONTH $135登記名字 Login ID:xxxxx計劃生效日期 Plan Effective Date:2011-08-01計劃合約到期日 Contract End Da ...

男爵府

好媽媽勳章

我都係8月先到期, 住公屋, 佢開我 $219 / 24month 又送呢又送路.

我真係彩佢都傻. 我話要轉去PAAW, 佢話我用生不如用熟. 幫襯返佢地. 我話我只向錢看, 話之你熟唔熟.邊個平用邊個. 比你會唔會比多D錢? 真係.........

侯爵府

點解你地個個開價都係$169, 我就$179, 當我傻仔呀!
:;pppp:
原帖由 小師妹 於 11-2-18 17:11 發表
我打去HKBN問都要$169, so 我續咗cable $219 Broadband + TV + Phone ! 因我C6 likes Cable TV News & Finance programme.

侯爵府

你果個仲狼...$219... 痴Q線:;pppp:
原帖由 samrtguy 於 11-2-18 17:23 發表
我都係8月先到期, 住公屋, 佢開我 $219 / 24month 又送呢又送路.

我真係彩佢都傻. 我話要轉去PAAW, 佢話我用生不如用熟. 幫襯返佢地. 我話我只向錢看, 話之你熟唔熟.邊個平用邊個. 比你會唔會比多D錢? ...

王國長老

王國長老

原帖由 小師妹 於 11-2-18 17:11 發表

其實而家要睇新聞台同財經台, 無線高清會有埋, 所以有線對我黎講冇乜吸引力.

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 edea 於 11-2-18 17:26 發表

其實而家要睇新聞台同財經台, 無線高清會有埋, 所以有線對我黎講冇乜吸引力.

無辦法, C6係都要睇有線財經台!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

sales 尋日打黎,今日又打嚟.本身99蚊一年..而家要我簽多2年....99蚊上網+80蚊家居電話同電視<90個台> .....
我話吾要又係咁話好低牙好低牙mouth:

首頁

尾頁

跳至