潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

買完一個又一個... 不能自拔... 但真係好靚....

不如chanel fans 一齊share 下自己最中意既chanel

大宅

啱啱買多左個, 暫時唔諗住... 雖然都好靚

珍珠宮

好媽媽勳章

CAN YOU SHARE?

原帖由 hungc9 於 11-3-4 11:42 發表
啱啱買多左個, 暫時唔諗住... 雖然都好靚

大宅

我有一個牛皮medium既classic, 一個羊皮mini 既classic, 一個布質地既類似bubble款, 一個canvas tote 同一個雛皮chain bag...

我同自己講唔可以再買...
住!

侯爵府

好媽媽勳章

我有個朋友仲瘋狂, 一個款幾隻色(仲要大小都有), 上次佢POST左部分既1X個上FACEBOOK, 另外D朋友戲言話佢, 係咪睇相同佢落CALL買A貨.

珍珠宮

好媽媽勳章

我都好想買第一個,BUT真係好貴,可能我未到呢個層次.同埋HK貴過EUROPE,好似好唔抵咁.我老公叩我買歐羅同佢抗衡.

禁止訪問

男爵府

我係新手想買chanel classic bag,想問大致上係點分法?例如質料,size等,tks!!

男爵府

我唔算中毒太深, 現有4個: 1個jumbo, 2個medium size, 1 個small size 同銀包...

但係全部都唔係classic 款...
違規簽名-超版代刪

侯爵府

你地咁有米嘅!
我早兩日帶個外國黎嘅朋友去買, 細細個嘅牛皮patry bag 都要萬九...
classic 細size 羊皮都兩萬九, 咁中size 係咪三萬九????

大宅

我都係, 一係唔買, 一係就......
1 x 羊皮 classic jumbo
1 x 2.55 #227
1 x 羊皮 bubble
1 x 漆皮大袋
1 x cc 短銀包
1 x cc 長銀包
4 x 頸鍊
2 x 介指
冇記錯應該係咁多 都係時侯收手啦, 除左漆皮袋 同2條頸鍊, 其他都未用過.....

男爵府

0甘你買0甘多做咩呀...

原帖由 米奇仔 於 2011-3-8 16:38 發表
1 x 漆皮大袋
1 x cc 短銀包
1 x cc 長銀包
4 x 頸鍊
2 x 介指
冇記錯應該係咁多 都係時侯收手啦, 除左漆皮袋 同2 ...
違規簽名-超版代刪

大宅

買完唔捨得用囉

原帖由 hihicathk 於 11-3-8 21:02 發表
0甘你買0甘多做咩呀...

大宅

近排好欣賞chanel 嘅design,...my collections are:
-綣布big shopping bag
-綣布medium tote bag
-縐皮medium tote bag
-2010情人節charm classic
-樹脂medium classic
-漆皮party bag
-布質 bubble bag
-長短wallet x 4
-頸鏈,耳環,etc
開始留意埋D衫,都好靚呀!

大宅

你講果d 我都好鐘意,我冇買bubble同tote. 但classic mini, medium 23 , 25.5, 30, 34cm 都有一個. 因為怕過時, 所以都係買classic 款.
原帖由 米奇仔 於 11-3-8 16:38 發表
1 x 漆皮大袋
1 x cc 短銀包
1 x cc 長銀包
4 x 頸鍊
2 x 介指
冇記錯應該係咁多 都係時侯收手啦, 除左漆皮袋 同2 ...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

真係會上引架~
我而家又想買cocoo 個袋,好輕身咁,知唔知有無加價,而家幾錢呀?
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

水晶宮

想中中唔起
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

我想買個classics款, 想問下你地如果要斜咩, 中size定jumbo好睇D呀?

大宅

想買下大家係街見到好多coco cocoonA47107 吾同既size,但去到專門店D店員一係話冇呢隻款,一係又話冇出,都吾知係吾係真。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 robbor 於 11-3-11 14:27 發表
我想買個classics款, 想問下你地如果要斜咩, 中size定jumbo好睇D呀?

睇下你身型wor!!我本身好高大,咩左中size好似無咩野咁
所以我就買左jumbo呀!
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

首頁

尾頁

跳至