興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

唔遲唔早,時間啱啱好!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:
原帖由 包包魔怪媽咪 於 11-3-3 00:15 發表
搬咗竇喇!

路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

引用:
原帖由 包包魔怪媽咪 於 11-3-2 22:30 發表
一陣飛奶點算

買交叉帶果款 lor .... 我都會買果款

水晶宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 11-3-2 22:35 發表
為佢好先講到咁肉緊,唔想佢好我就費Q事浪費咁多精神,朋友,先會同妳講真話,附和妳嘅係魔鬼
睇怕你個徒兒見到 d feed back, 已經睇到火遮眼 ......

瘋人們都要比 d 時間佢徒兒冷靜一 o下,慢慢消化 o下 至得 lu

水晶宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 11-3-2 23:07 發表
第一時間一家人去擦餐勁嘅!
皮幾野 wor ..... hom 家遊個飛機河去泰國 o也 個 lunch and then 返歸 都未日落 wor

水晶宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 11-3-2 23:36 發表
唔記得同妳去打獵吖嘛 hunting...........

水晶宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 11-3-3 00:03 發表
勁!
呢個小妹妹前途無可限量 .... 將來唔做設計師就 side 晒

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個我地有少少plan,應該會去,但未定幾時~
原帖由 hehalady 於 11-3-2 20:14 發表
不如近近地 ..... 去馬交 ..... 睇水舞間

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

既然你有準備,就試下囉,有能力就唔算大想頭~
原帖由 pinkyhsy 於 11-3-2 19:06 發表
讀 DGS o既 話,你就預 o左要谷 ...... 你 & 瑤瑤頂得順無?預咗架啦, 唔係我都唔會唔做野自己湊
另,會搬返出市區住嗎?考到就會

版主

Kit,慢慢消化下~
D 旁門左道既方法,少用為妙...
原帖由 包包魔怪媽咪 於 11-3-2 22:35 發表
為佢好先講到咁肉緊,唔想佢好我就費Q事浪費咁多精神,朋友,先會同妳講真話,附和妳嘅係魔鬼

版主

我覺得係家長處理手法問題,唔好喺別人面前數落孩子,但要求孩子打招呼係正確既...
原帖由 hehalady 於 11-3-2 17:16 發表
別逼孩子打招呼作者:李坤珊  出處:親子天下
...
娜媽始終堅持娜媽仔要有向別人打招呼 o既 基本禮貌!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

又真係好厲害wor
你都痴膠花既
原帖由 hehalady 於 11-3-2 21:39 發表
(.) (.)

加油呀 ..... 一年一個 ..... 10 兄弟都無問題 ...... 屎佬絕對有能力 ..... 買 10 間屋比佢 o地 成家立室!

http://ent.i-cable.com/cen/program_housediscuss/videoPlay.php?video_id=19462

...
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

good morning~

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

yes~~同意
原帖由 小草 於 11-3-3 09:33 發表
我覺得係家長處理手法問題,唔好喺別人面前數落孩子,但要求孩子打招呼係正確既...

珍珠宮

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

yes, 做左人阿媽就要以身作則,做好身教!
上星期入迪迪尼先聽到有個阿媽講: 我叫個囡如果迪迪尼姐姐問你幾歲,要話 2 歲幾
將來唔好怨個小朋友講大話,阿媽教的!
原帖由 小草 於 11-3-3 09:28 發表
Kit,慢慢消化下~
D 旁門左道既方法,少用為妙...
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

應該仲有錢找!
原帖由 hehalady 於 11-3-3 00:32 發表
皮幾野 wor ..... hom 家遊個飛機河去泰國 o也 個 lunch and then 返歸 都未日落 wor

珍珠宮

希望 5.1 前後!
原帖由 hehalady 於 11-3-3 00:37 發表

引用:
原帖由 webjen 於 11-3-2 14:30 發表
我地打算....台北+清境

幾時出發?

子爵府

子爵府

有人叫我check定d 日本團/package資料呀~~~~~

首頁

尾頁

跳至