自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

剛剛女性朋友來電,話在公司有個男同事經過她的坐位時不小心跌咗d東西在地上,我女性朋友正想叫住他時,望一望地下,原來是個未開封的避孕套,如此同時他亦發覺自己跌咗嘢,寧轉身時四目交頭,呆了數秒,然後我的女性朋友立即慢動作轉回自己坐位當無事,而男同事即9秒9執回走了...勁攪笑

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

點解個男人袋住個dum dum周圍走架?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

咁如果跌左m巾執唔執??

我覺得差無幾

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我會好無野咁執, 唔執又比人講, 鬼鬼鼠鼠又比人講, 我會好大方咁執. 大家都係大人, 又乜野好怕?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

梗係執啦, 唔會因為怕尷尬做垃圾蟲!
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔執仲衰.....個個行過都問

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

我朋友試過,最後係佢老闆()執番比佢,瘀到爆

原帖由 sasa0208 於 11-3-18 16:32 發表
咁如果跌左m巾執唔執??

我覺得差無幾

男爵府

好媽媽勳章

你同事諗住今晚去''偷食'' :lol
所以帶定一個
點知褲袋咁淺... 跌左出來
一定要執... 唔執邊個同你執
如果清潔阿姐執... 你一世都無運行
唱到唱到無運行...

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

一定幫佢執, 跟住屈佢請食lunch, hehe!!!

原帖由 HappyDay2008 於 11-3-18 16:36 發表
我朋友試過,最後係佢老闆(男)執番比佢,瘀到爆

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

哈哈哈, 好尷呀!!!

男爵府

好媽媽勳章

食lunch 咪更尷尬
扮唔知... 就好d
原帖由 雪菜肉c 於 2011-3-18 16:37 發表
一定幫佢執, 跟住屈佢請食lunch, hehe!!!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

梗係執 !!!! 你估平架

原帖由 maytsem 於 11-3-18 16:28 發表
剛剛女性朋友來電,話在公司有個男同事經過她的坐位時不小心跌咗d東西在地上,我女性朋友正想叫住他時,望一望地下,原來是個未開封的避孕套,如此同時他亦發覺自己跌咗嘢,寧轉身時四目交頭,呆了數秒,然後我的女性朋友立 ...

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

男爵府

好媽媽勳章

大約$50 十二個
$50 除 12個 = 大約$4.20 (一個)

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

會不會男同事有暗示
辦工室性騷擾 ?
原帖由 maytsem 於 2011-3-18 16:28 發表
剛剛女性朋友來電,話在公司有個男同事經過她的坐位時不小心跌咗d東西在地上,我女性朋友正想叫住他時,望一望地下,原來是個未開封的避孕套,如此同時他亦發覺自己跌咗嘢,寧轉身時四目交頭,呆了數秒,然後我的女性朋友立 ...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

x2
原帖由 bobonico 於 11-3-18 16:34 發表
我會好無野咁執, 唔執又比人講, 鬼鬼鼠鼠又比人講, 我會好大方咁執. 大家都係大人, 又乜野好怕?

水晶宮

大聲D叫佢執返先好走
不過我未試過咁情況

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

邊有咁平....我見杜先生要80幾一打
原帖由 灰灰地 於 11-3-18 16:40 發表
大約$50 十二個
$50 除 12個 = 大約$4.20 (一個)

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

大宅

笑左
原帖由 牛精仔 於 11-3-18 16:38 發表
梗係執 !!!! 你估平架

首頁

尾頁

跳至