跳至

首頁

尾頁

大宅

因有媽咪退出所以現有少量位, 想參加就快手啦!
場地 : 旺角帝京酒店(新世紀廣場)
日期 : 7月31日 (星期日)
時間 : 上午11時至下午3時正
大人 $ 300 (每位),
3-11歲小童 $ 187(每位),
工人姐姐$ 231 (每位),
BB免費
有興趣o既mami快d去下面報名啦~~

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGc2N05sUS1RNWRtbjF4V2ZzWFRHcnc6MQ

如有任何問題可以SEND MAIL至[email protected]

大宅

已經有30個mami報左名喇, 你地都快d 一齊join啦~~
BB免費

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGc2N05sUS1RNWRtbjF4V2ZzWFRHcnc6MQ

洋房

報咗

原帖由 koala小寶寶 於 11-3-2 19:37 發表
已經有30個mami報左名喇, 你地都快d 一齊join啦~~
大人收費290-320
小朋友3-11歲收$187
工人姐姐收費$231

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGc2N05sUS1RNWRtbjF4 ...

複式洋房

ok!

大宅

已經有54個FAMILY join左喇, 唔係好多位淨嫁咋, 你地要快手o的喇~~~

大宅

別墅

剛剛 join 左啦, 請問是不是會收到 confirmation by e-mail?

原帖由 koala小寶寶 於 11-3-1 19:18 發表
dear all mama~~
we are going to hold the 1st yr old party on 31 Jul @ MK New Century Plaze Royal Plaza Hotel
we will book a ballroom with lunch buffet, babies costume competition and lucky draws etc~ ...

大宅

11號截止報名後我地會SEND MAIL俾各位媽咪架
如12號後仍未見到回覆, 你就PM我地啦

大宅

大宅

各位join左o既靚ma型ba請注意~~

你地o係3月11號會收到由[email protected] send出o既email通知, 裡面會有入數acc同銀碼, 收到mail後請盡快入數, 再回覆email, 我地會o係1wk交deposit俾帝京酒店~~
到時收唔到mailo既靚ma型ba請send mail去[email protected]通知我地啦~~

Fr 1008一哥一姐大派對committee~~

複式洋房

報左啦,但唔知仲有無位呀 !

大宅

暫時仲有位 :loveliness:

大宅

回覆 12# kissbabybaby 的文章

未報名既媽咪爹哋要快手啦!
今日11號截止報名啦

場地 : 旺角帝京酒店(新世紀廣場)
日期 : 7月31日 (星期日)
時間 : 上午11時至下午3時正
形式 : BUFFET 自助餐

BB免費

報名表:

如果有咩唔明白或詢問可以SEND MAIL [email protected] 或PM我!

複式洋房

Hello koala小寶寶~~

我0係 fb confirm 0左你會出席! 因為呢排好忙, 番到屋企太夜無上到網! 0係公司又上唔到報名果條 link, 麻煩你幫我 hold 住兩個位呃 (我, 老公&bb)!

今晚我無論如何一定會係屋企上網報名架!! tks!! ^^

大宅

原帖由 natababy 於 11-3-11 13:09 發表
Hello koala小寶寶~~

我0係 fb confirm 0左你會出席! 因為呢排好忙, 番到屋企太夜無上到網! 0係公司又上唔到報名果條 link, 麻煩你幫我 hold 住兩個位呃 (我, 老公&bb)!

今晚我無論如何一定會係屋企上網報名架!! t ...

Natababy, OK無問題! 會幫你HOLD兩個位, 今晚等你既FORM

大宅

1008一哥一姐大派對@7.31既 入數資料 已係今日11/3 下午SEND左去大家MAIL度啦!
麻煩各位CHECK下MAIL, 如收唔到或有問題請SEND MAIL至[email protected]通知我地啦!!!

別墅

回覆 1# kissbabybaby 的文章

我報左名,但沒有收到email麻煩你再傳。[email protected]

大宅

VaVaSo,

請CHECK MAIL

原帖由 VaVaSo 於 11-3-12 19:05 發表
我報左名,但沒有收到email麻煩你再傳。[email protected]

別墅

i just saw this post, can I join now? 2A+1B

大宅

原帖由 daibsiuc 於 11-3-13 08:37 發表
i just saw this post, can I join now? 2A+1B

pls go to below link for application~~

首頁

尾頁

跳至