親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

一歲BB,方唔方便帶去日本旅行(4日)呢?

大宅

極之方便,日本係一個好體貼家長嘅國家,一般百貨公司都有好完善嘅育嬰室,連過關只要帶住小朋友都可以優先。
只許周官放火 不許百姓點燈

禁止發言

好媽媽勳章

公爵府

方便.但問題是為什麼要帶那麼細的bb去外地呢?又車又飛機,大人bb都辛苦,點解唔係hk玩四日,輕輕鬆鬆?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 heilok 於 09-11-20 11:39 發表
方便.但問題是為什麼要帶那麼細的bb去外地呢?又車又飛機,大人bb都辛苦,點解唔係hk玩四日,輕輕鬆鬆?

agree

大宅

原帖由 JoeyJoey 於 03-9-15 13:22 發表

no, problem.we travel to hokkaido for 14 days when my girl was 1 year old. but honestly, 14 days may be too long for us, (mainly adults). I suggest 4-5 days for first trip.
But Japan is an idea place to go with kids.
baby food , noddles, udon even bread is good in Japan and suitable for 1 year old kid.
but from my experience, travel in summer is better,Singapore, sabah also are good choice for kids.

首頁

尾頁

跳至